Curb din hund! Vad det nu betyder

Hundar älskar att kissa. Bortsett från det uppenbara upp tjänar urin som ett slags fingeravtryck i hundvärlden. Den minsta droppe urin innehåller information om ålder, kön, rang och temperament din hund. Det är inte konstigt att i en stor stad full av hundar, söker din hund ut den perfekta platsen att lämna sin telefonkort. Ännu bättre än att eliminera på marken, är kissar på objekt. Manliga hundar i synnerhet sträva efter höjd, målet är att doften märke på näsan nivå. På så sätt kan alla passerande hund vet lätt att detta territorium redan påstås. Hundar som anser sig vara av högre rang än tidigare hunden markerar på toppen av hundens # 1: s plats. Detta bidrar i hög grad till överklagandet av träd och buskar som innehavare visitkort. Manliga hundar är inte ensamma i jakten på höjden. Många tikar försöker imitera. Skillnaden är att tikar inte har samma ben-hiss eller mål som pojkarna. Vi kan nog tacka damerna för märkning av fler träd banker än faktiska träd … men de är fortfarande bidrar.
Fallgropar urin
Så mycket som din hund har lämnat hans spår för andra hundar att lukta, tyvärr är hund urin den största fienden av floran. Gräs, träd och till och med trädrötter (vilket innebär att tre fot området runt träd) är starkt skadad av med att en droppe av din valp är telefonkort. Föreställ skador när hund efter hund använder den söta lilla buske precis utanför din dörr för att säga hej till andra hundar …
Vad menar du Curb?
Att tygla din hund helt enkelt betyder att du styr henne mot gatan för att eliminera. Den idealiska platsen för henne att gå är på gatan, precis utanför trottoaren. Detta garanterar hennes säkerhet genom att hålla hennes nära trottoaren och bort från trafiken, men också håller din stadsdel ren. Genom att uppmuntra din hund att eliminera på gatan, du försäkra att alla överblivna doft kommer att forslas bort av street-städare.
Dock inte, tror att det betyder att du inte behöver plocka upp bajs! Du gör fortfarande!
Men hur?
Undervisning din mutt att eliminera på rätt plats är lättare än du tror. När du ser henne sniffa efter ett ställe att gå försiktigt leda henne till trottoaren. Om du har använt ett nyckelord i det förflutna för att uppmuntra eliminering, gå vidare och använda den. Om inte, börja lära henne ett kommando (t.ex. skynda eller badrum) så att du kan informera henne till rätt plats att gå. Du kan lära kommandot enkelt genom att upprepa ordet när hunden är i färd med att eliminera. Popping en behandling i munnen så fort hon har gjort kommer säkert skynda på processen. Positiv förstärkning (som i doggie kex) kommer att tvinga din hund att vilja avskaffa på de platser som fungerar för dig.
Jag använder frasen inte det när min hund anser en plats som jag anser olämpligt. Jag styr sedan henne mot gatan och gå fram och tillbaka i ett litet utrymme (rörelse gör rörelse). Detta fungerar bra för valpar bara lära sig att gå utanför samt. Hålla din utforska till ett minimum kommer hjälpa till att hålla valpen sinne för verksamheten till hands.
Curb utbildning kommer att få lättare och lättare när övriga hundägare börjar förstå behovet av att begränsa. Din valp kommer att vilja avskaffa på gatan eftersom det är där alla andra går!

Översyn av nuvarande Solana Aquarium
Topp 5 liten ras Hundfoder för valpar och vuxna hundar
Vad vill du nu?
Giftiga Livsmedel för sällskapsfåglar
Duvor som husdjur
Gyllene regler att köpa en Golden Retriever
Husdjur: Marsvin
En kort översikt av den amerikanska Paint Horse
Parasiter – 5 inre parasiter Din hund kan kontrakt
Leopard Gecko: Ditt val av reptil Pet
Ska du äger en Alaskan Malamute?

Leave a Reply