Craft En realistisk bakgrund för ett korallrevsakvarium

Korallrevsakvarium eller saltvatten akvarium, ger en vacker accent till ditt hem. Förtryckta bakgrunder finns både realistisk bild stil och helt svarta och blå färger. Eftersom urvalet är litet och priserna kan vara höga för extra stora tankar, överväga utforma en realistisk bakgrund för en korallrevsakvarium själv.
Reef Aquarium Bakgrund – material som behövs
Enfärgad papper i svart, silver, blå eller ens mörka former gröna basen av din korallrevsakvarium bakgrund. Detta bör vara robust papper som är tillräckligt stor för att täcka hela baksidan av akvariet. Du kommer också att behöva en sax, ett sortiment av saltvatten akvarium eller tidningar livsmiljö och hantverk lim eller papper pasta. Klar kontakt papper eller ens plastfolie eller plastfolie kommer att bidra till att göra ditt projekt vattentät.
Reef Aquarium Bakgrund – slöjdprocessen
Mät exakt mått baksidan av korallrevsakvarium du gör realistiska bakgrund för. Överför dessa mått till den stora papper du använder, eller band tillsammans flera stycken av mindre papper för att göra lämplig storlek. Papperet ska tejpas på baksidan, så glänsande tejpbitar är svåra att limma på och kommer att vara mer märkbar genom framsidan av akvariet.
Bläddra din samling av saltvatten akvarium och tidskrifter natur och hitta bilder av korall, rock, ryggradslösa djur och växter som växer i ekosystemen saltvatten. Dessa ska vara lätt att hitta i hobby tidskrifter. Klipp ut något du vill använda, lämnar inga vita papper runt den yttre kanten.
Ordna dessa bilder på den stora bit bakgrundsdokument, som börjar med de största bakgrundsfiler bilder av sten och koraller. Klistra varje bild på, vilket gör att den är platt och låta lagret torka innan du lägger i nästa. Skiktning bilder är ett bra sätt att skapa en mer realistisk scen. Till exempel kan du börja med rock i bakgrunden, lägga korall och ryggradslösa djur såsom svampar, sedan gå vidare till organismer som stjärnan fisk.
Reef Aquarium Bakgrund – Hur man använder
Täck realistisk bakgrund för ditt rev akvarium med blad av pinne, tydlig kontakt papper på båda sidor. Du kan också använda plastfolie och tydlig förpackningstejp. Detta hjälper till att förhindra bakgrunden från att förstöras av droppar och stänk. Tejpa bakgrunden försiktigt till den bakre glas saltvatten akvarium, luta dig tillbaka och njuta av.

Tips för att hitta Golden Retriever Uppfödare
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Tune-up för Kitty: Hur man tar hand om din katt
Pensionerad Webkinz Djur 2009
En Poem för Bailey hunden
Betydelse luftpumpar för ditt akvarium
Ska jag ta min hund att arbeta?
Fem idéer för Dog House Decor
Sex sätt att veta att du är redo för en valp och förbereda dig
Produkt granskning: Prevue Hendryx mushjulet
Hur man korrekt Justera hästtäcke & Försäkra Häst komfort

Leave a Reply