Citron Tetra Faktablad

Citron Tetra Faktablad
Lemon Tetra, pulchripinnisis Hyphessobrycon en attraktiv och livlig fisk når en maximal längd av cirka en och en inches halv (fyra cm). Denna sydamerikanska Tetra finns i Tapajós floden i Brasilien i stort antal.
Villkor
The Lemon Tetra är en tropisk fisk. I sin naturliga miljö vattentemperaturen vistelser mellan 23 ° och 28 ° C (74 ° F – 82 ° F). Jag föreslår en temperatur av ca 24 ° C eller 75 ° F för ett sällskapsakvarium med citron tetror. The Lemon Tetra är mer flexibel i dess pH-och hårdhet än de flesta tetror, ​​att kunna överleva ett pH-område från 5,5 till 8, och citron Tetra kan ta ganska hårt vatten. Jag föreslår neutralt pH (7) för en blandad gemenskap.
Följeslagare
Citron Tetras är väldigt mycket en stimfiskar och jag föreslår att minst fem och helst mer hållas samman. En stor grupp av Lemon Tetras är mindre benägna att blygt gömma och mer benägna att Djärvt Simma i öppet nära ytan av tanken, vilket skapar en fantastisk skärm. Lemon Tetra kommer säkert att bli mindre stressade i en stor skola och mer benägna att hålla sig frisk.
Vanliga följeslagare för Lemon Tetras inkluderar Neon Tetras, svarta Tetras änka, kardinal Tetras, kejsare Tetras, huvud och svans Tetras Ljus, glas Bloodfin Tetras, Glowlight Tetras, Guppies, Endlers Guppies, Tetras Neon, Peppered Catfish, Siamesisk kampfisk, White Cloud Mountain promelas och Zebra Danios. Observera att inte alla dessa vanliga följeslagare är kompatibla med varandra.
Fisk jag skulle föreslå som följeslagare för Lemon Tetras är större och mer aggressiva fisk och de som behöver olika förutsättningar. Dessa inkluderar många av de ciklider samt sådan fisk som Valhaj som kräver helt olika förutsättningar samt vara på den stora storleken för ett sällskapsakvarium av små fiskar.
Avel
I vilt tillstånd citron Tetra raser med enorma mängder fisk i taget. Under och efter lek, många fiskar, inklusive de citron Tetras själva äter några av äggen. I fångenskap citron Tetra anses av många vara en medelsvår fisk ras.
The Lemon Tetra är ett ägg spridare som de flesta av tetror och tenderar att släppa sina ägg över fina blad växter. Liksom de flesta tetror, ​​ser citron Tetra inte efter sina barn och äter både ägg och fiskyngel. En grupp av citron Tetras är mer sannolikt att föda framgångsrikt än ett enda par, men om du vill spara det mesta av ynglen du behöver ta bort föräldrarna.
Ynglen är svårt att höja de första dagarna, men om du kan få dem förbi den första kritiska steget de börjar få härdighet som kännetecknar de vuxna.
Att mata barn, kan du börja med en mycket fin mat som sera micron eller hårt kokt äggula suspenderat i vattnet. De kan utvecklas till något större yngel mat som Sera Micropan eller HBH Bites Fry ganska snart. Nyttan av lämplig storlek levande föda i alla åldrar.
Källor
Lemon Tetras

Tandvård Tips för katter
Bästa Viktminskning Tips för en Fat Dog av expert Victoria Stilwell
Hund Dikter för National Dog Day: Barks med Hjärtan
Din katts Loppis Behandling Förhindrar anemi
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar
En dikt om min hund
Orsak och behandling av Flea allergier hos katter
Fem Vanliga Tandproblem hos hundar
Dödsorsakerna i Valpar och hur man mata dem för hand
Manx: Är denna katt rätt för dig?
Redtail Svart Sheet Shark Fakta

Leave a Reply