Chihuahua är är söta små och gulliga hundar

Den Chihuahua är den minsta uppfödd hund i världen. Chihuahua s är gulliga, söt och ganska skör så de är inte en bra hund att ha om du vill grov hus. Chihuahua är en stor sällskapshund som vill inget bättre än att vara vid din sida hela dagen. Chihuahua är tenderar att vara en person som hundar som kommer att lägga sig på bara en person. Den Chihuahua är en bra hund för någon som bor ensam.
Chihuahua kan ha kort släta hår eller det kan ha lång mjuk päls med en svans som lockar över baksidan av Chihuahua. Chihuahua kan komma i många färger som brindle, vit, brun, eller en sobel. Chihuahua är kan vara nästan vilken färg.
Chihuahua lever till ca fjorton år och de kan väga cirka fem pounds när de fullvuxen. En lång Chihuahua kan växa till tio inches tall, men det är en lång Chihuahua. Chihuahua har stora poppar ögon som är brett isär. Mynning Chihuahua är liten och snygg. Chihuahuas är benägna att förlora sina tänder.
Chihuahuas är något bräckliga hundar, men om du var tvungen att säga att de hade en robust del av sin kropp skulle det vara halsen. Chihuahua har några muskler i nacken, men de har en bräcklig luftstrupen. Den lilla luftstrupen kan orsaka Chihuahua att hosta ibland.
Chihuahua kan vara en liten hund, men de är stora på aggression. Du kan enkelt göra en Chihuahua galen. Kanske de känner att de måste försvara sin ringa storlek. De långhåriga Chihuahuas tenderar att vara mildare då korthårig Chihuahua är. Chihuahuas gillar andra hundar runt men de föredrar att vara med andra Chihuahuas då andra typer av hundar.
Den lilla Chihuahua kan ha vissa hälsoproblem. De kan ha problem med sina tänder. Tänderna kan växa i Crocked eller de kan falla ut. De kan drabbas av allergier och astma eller andra sjukdomar andning. Skallen av Chihuahua kan ha en soft spot eller kan deformeras. Kanske är det den lilla storleken, men Chihuahuas kan ha många hälsoproblem som är ärftlig.
En Chihuahua kan vara en stor sällskapshund. De har fina personligheter och de älskar att kela. Om du vill läsa mer om Chihuahuas kan du gå på nätet för

Hur man korrekt Mät och Montera en hästtäcke
Ta hand om ditt husdjur nymfparakiter
Direkt från hästens mun: Tips för korrekt Equine Dental Care
Hundarnas Flu: Ny hund Flu i över överfulla djurhem
Är Spay / sterilisera lösningen till Pet Överbefolkning?
Framgångsrika tips till kull Utbildning ditt hus Kanin
Tillhandahålla vatten för dina hästar under sommaren
Hundarnas Fetma: Hålla din hund Fettfri och Happy
Skötsel av din äldre hund
Hur ta hand om getter
’80s Flashback

Leave a Reply