Cat Halsband och sängar Cat

Har du en kattunge som du älskar att skämma bort och behandla som en liten prinsessa eller prins? Många människor älskar att skämma bort sin katt. Här är det bästa sättet att skämma bort din kisse och få honom eller henne spinna hela dagen. Här är det bästa bling du kan få för din katt.
Dekorativa kragar. Det viktigaste tillbehöret för din katt är dess krage. En riktigt söt dekorativ krage kommer att sätta din katt upp i status snabbare än något annat. Du kan få halsband med många olika utskrifter eller de med diamanter eller strass eller kristaller på många djuraffärer som Petco, Petsmart och även Wal-Mart. Du kan även betala och köpa flera olika utföranden och ändra din kisse utseende var så ofta.
Namnskyltar. Det finns så många sorter av namnbrickor som du kan köpa för din katt. De finns i många olika former och färger, från rosa hjärtan till regnbåge tassar. Dessutom kan du anpassa dem med din kisse namn och annan information. Du kan få dessa anpassade namnbrickor vid flera butiker från PET skapande namnetiketter maskiner, såsom Wal-Mart.
Cat sängar. Om du verkligen vill skämma bort din katt, köpa en riktigt dekorativ säng. Du kan få katt sängar som är faktiskt lite pet-sized himmelssängar. De är super söt och finns i en mängd olika stilar för både manliga och kvinnliga katter. Du hittar dessa på flera butiker med lite titta runt. Jag såg även några på Fred gång. Ett av de bästa sätten att få dessa, dock är online. Det finns flera på ebay.
Nail mössor. Nail lock är ett bra sätt att shoppa din katt. Dessutom håller de din kisse från repor dig eller skada dina möbler utan bekostnad av de-clawing eller besväret att trimma din katts naglar. Dessa kommer i en mängd olika färger från hot pink till ljusblå. Du kan även blanda ihop färgerna. Dessa lägger verkligen en pop till din kisse utseende och gör din katt stå ut och se helt bedårande. Du kan beställa dessa online på softpaws.
Det är de bästa fyra saker som verkligen kommer att sätta din katt med stil. De kommer att hålla din katt bortskämd, lycklig, ser bra ut, och spinner i timmar. Så för de sköna kattägare dekorativa halsband, namnbrickor, sängar katt, och mössor spik är bäst bling för din katt.

Sju tips du måste veta innan träna din Chihuahua
Hand om hästhovar – Behandla Equine Thrush
Bryta ner meddelandet barriärerna mellan Hörntänder och människor
Cherry Barb Faktablad
Välja en avelstjur för din dikor
Mänskliga Pacemakers Ge hundar en andra chans i livet
Jeremy Piven var förgiftad av Sushi, åtminstone enligt Skådespelare eget kapital, men Broadway Producenter Håller
eiCrate
Direkt från hästens mun: Tips för korrekt Equine Dental Care
Hur Trim en iller naglar
Lite historia och fakta om American Paint Horse

Leave a Reply