Canine Jäst öroninfektioner

Jäst infektioner är ett vanligt problem inte bara i människor utan även i hundar också. Hund jäst infektioner oftare i öronen än någon annan kroppsdel. Rättsmedel för hund jäst infektioner varierar från receptbelagda läkemedel och mediciner, till homeopatiska läkemedel. Det är ditt ansvar, hundägaren, för att välja vad som fungerar bäst för din hund och att administrera lämplig åtgärd för att bota infektioner.
Var Canine Jäst Infektioner Start?
Det finns små, friska kolonier av jäst bakterier som lever på olika delar av hundens kropp. Vanliga jäst befolkning områden är-mellan tårna, på anala körtlar, normal hud, munkorgar, och inuti öronen. Det är normalt att hitta närvaron av jäst i små antal på kroppen av en hund, men om kolonierna får växa vilt och utom kontroll, så det är då uppkomsten av en svampinfektion kommer.
Vilka symtom att hålla utkik efter i en hund Öron svampinfektion?
När en hund svampinfektion börjar, börjar det med en liten utslag som ökar i storlek med vissa villkor, klåda, repor och icke-hygienpraxis. Klåda och sprätta kommer att ytterligare förvärra en liten utslag, och i kombination med icke-hygien, ökar svårighetsgraden av infektionen och kan spridas till andra delar av kroppen. Om din hund har följande villkor-överdriven öronvax och / eller skräp byggs upp, fuktiga eller våta öron (hund grooming vanor, diskett eller över stora öron), dålig lukt som kommer från insidan av öronen, långa eller överdriven tillväxt av öron hår, och / eller ett dåligt immunförsvar, han är mer än sannolikt att vara benägna att Canine jäst infektioner Ear.
Hur man utför en hälsosam Ear examen?
Medan din hund är i ett avslappnat tillstånd, kan du utföra denna enkla öra examen utan problem. Först titta inuti örat och observera för: jämnhet i färg och tjocklek på huden på insidan av båda öronen, friska öron är jämnt rosa färg med inga tecken på inflammation. Du bör också titta på hur mycket öronvax bygga upp. Luktfri, och liten eller ingen mängd utsläpp, anses hälsosamt. Allt utöver kunde vara möjligt tecken på en öroninfektion.
GDS (Gör-Det-Själv) hem rättsmedel
Här är några populära hem rättsmedel för att bota en hund Infektion jäst Öron, i stället för förskrivning av veterinär för medicinering.
Klart överdriven vax bygga-ups med denna milda öra flush lösning: Blanda en lösning öra rengöring gjord av lika delar vinäger och varmt vatten, och försiktigt in i din hunds öron. Skaka försiktigt lösningen genom att gnugga in den och utplåna de infekterade vävnader. Upprepa och torka ordentligt tills öronen är helt rena från skräp. Detta är till hjälp för att förbereda sig för svampinfektion medicinering ansökan.
Upprätthålla veckovis grooming rutiner-trim överskott veckan öronhår eller varannan dag.
Eliminera exponering-ragweed, träd pollen, kemikalier i miljön, och födoämnesallergier (majs, vete, socker).
Skyldige Antibiotika och läkemedel mediciner, biverkningar av antibiotika eller vissa läkemedel kan äventyra immunsystemet, vilket kan uppmuntra bakterietillväxt av jäst. Begränsa användning eller utreda för naturliga alternativ.

Tips för att hålla ett husdjur ödla
Så du tänker på anta en Guinea Pig?
Gidget: Den söta Taco Bell förföljer
Hästar: Är du redo att äga en?
Var hittar man den bästa Pet Memorial Produkter
Labrador Retriever
Hur du lär din hund att komma när kallas
En översikt av den sällsynta Kaspiska Häst Ras
Hur du får din hund att sluta skälla
Kan Dog Training Aggression Orsak Dog?
Pet Profil – Northern Pine Snake

Leave a Reply