Bygga ett kaninbur

Kaninburar kommer i många former och storlekar. Den bästa storleken är 2 meter djup, 4 meter lång och 2 meter hög. De 4-fots ben kommer att hålla buren säkert från marken. Detta gör kaninen att ha gott om plats att spela, ströva omkring och njuta av sin tid. Var noga med att lägga till några roliga leksaker såsom trä klocka eller plast golfboll i timmar av spel av din kanin. Du behöver en mängd olika varor för att komma igång.
Supply Lista: Fem 8-fot 2-by-4s
Två ark av 3/8-tums eller större plywood
Cirkelsåg
Två rullar 3/8-tums hårdvara duk
Kabelskärare
Förskuma bränning band
Borra med skruvar
Hammer och 2-tums spik / trä klammer
Jigsaw
Finishing naglar
Två 2-tums gångjärn
Måla
Krok och spärr
Takmaterial (bältros, rullad tak, glasfiber panel)
Börja projektet genom att samla material som behövs för att bygga kaninbur. Därefter skär 2-av-4s för ramen av kaninbur. Skär fyra 4-fots stycken, fyra 2-fot bitar och två som är lite mer än 2 meter vardera, vilket gör att de är ännu. Denna extra längd på två kommer att leda till en taklutning.
Därefter ansluter 2-by-4s genom att börja med botten. Lägg ut en 4-fots pjäs. Fäst en 2-fots avsnitt till varje ände. Detta kommer att vara i botten på baksidan av buren. Lägg på ytterligare 4-fots avsnitt och bifoga två 2 by-4s som är lite längre än 2 meter var. Detta är botten bågfronten. Detta bör likna en U-form. Med en 2-fot sektion av 2-gånger-4, fästa dessa två sammanfogade delar till varandra, med användning av 2-fot 2-by-4s vid varje ände.
Botten av ramen är nu avslutat. Det är dags att gå vidare till att fästa upp.För att avsluta ramen, fäst 4-fot 2-by-4s till toppen, fram och en till toppen, tillbaka. Därefter fäster de sista två 2-fot 2-by-4s till varje sida. Du kommer nu att ha ett inramat låda, med ryggen något lägre än fronten.
Nu skär tre 4-genom-2-fots sektioner av plywood med en cirkelsåg. Dessa är fram-, bak-och topp. Bottnen är tråd och inte kräver en plywood stycke. Nail plywood på plats med en hammare och spik eller en spikpistol. Var noga med naglarna går ordentligt i 2-gånger-4 ram och inte bredvid styrelser. Nails ska vara 2 inches lång. På utsidan av ramen, innesluter boxen, med undantag för den nedre
Sedan skär två 2-av-2-fot bitar av plywood med en liten vinkel på toppen för att kompensera för lutningen på taket fick. Mät ramen så det inte blir en lucka gång bifogas. Fäst dessa ändarna av lådan med hjälp av en hammare och spik. Lådan i buren är klar med botten öppen.
Nu vänder rutan bottom-sidan uppåt. Rulla hårdvara trasa över längden på buren, med avbitare för att trimma och klippa trasa för att passa. Se till att tråden är rakt i mitten av 2-gånger-4 är så små trådar inte kommer in i buren. Fäst hårdvaran tyg till den ena änden av buren på 2-gånger-4 ram. Dra trasan hårt du fortsätter att häfta över längden på buren. Detta kommer att förhindra en sag när du placerar din kanin inne.
Därefter skär fyra 4-fot 2-av-4s. Dessa är benen. På utsidan av buren med skruvar eller 2-tums spik. Nivå varje ben, så buren blir robust och platt på marken.
Nästa vi måste skära öppningen på framsidan av buren med hjälp av en sticksåg. Placeringen är upp till dig. I mitten av buren är acceptabel, eller överföra den till vänster eller höger. Slipa försiktigt ojämna kanter från hela dörröppningen. Dörröppningen bör vara minst 1 fot bred och 1 fot hög. Du vill tillräckligt med utrymme som du kan luta in i buren för att få din kanin ut.
Gör en jämn kvadrat att bygga dörren med förskurna bränning remsor. Dörrkarmens ska vara 1 tum större på varje sida än öppningen skuren för dörren. Kapa bränning remsorna med cirkelsågen för att få den storlek som behövs. Montera fyra träbitar med efterbehandling naglar. Använd den återstående hårdvara duk och häftklamrar trä att fästa hårdvaran trasa dörrkarmen, skapar en skärm. Nu fäster gångjärnen till dörrkarmen, sedan till buren.
Tvinna en krok-och ögon lås in i träet dörrkarmen och buren basen. Detta kommer att hålla luckan ordentligt stängd, så att din lurviga vän inte fly. Måla plywood på utsidan och Hutch ben. Detta kommer att skydda träet från elementen. Slutligen låg takmaterial du väljer. En valsad tak är vanligtvis det enklaste alternativet.
Din kanin hutch är nu klar och redo för din kanin att njuta i många år framöver. Placera vissa leksaker i buren och en plastmatta i ett hörn. Detta gör att din kanin viss lättnad från tråd botten av buren.

Återuppliva din fågel med HLR
Trettio Slumpmässiga Fakta om Turtles
En titt på pyometra och chock i hundar
Topp 5 Large Breed Dog Food
Friska Aktiviteter för Hushållens Katter
Pennachio Jewelers en stor dröm blir sann i Glastonbury, CT
Animal Dumpning
I svåra tider Adoptera en hund eller katt i ditt hem
Husdjur Mourning: Getter Mourning varandra
Tropisk fisk: Hur ta hand om dem
Mål av Missing Q-tips

Leave a Reply