Burmesiska Python: South Florida nytt hot

Grannskapet boende i södra Florida står inför ett potentiellt hot som roaming deras bostadsområden. Detta nya hot har invånare som lever i rädsla för en exotisk orm art som kallas den burmesiska Python. National Wildlife Federation (2009) anser att dessa ormar var en gång husdjur, som blev för stor för sina ägare att hantera. Efter att ha släppts i naturen, började dessa övergivna husdjur växer och snabbt föröka sig.
Farligt Granne
Men genom åren har ormen befolkningen expanderat till den sydöstra regionen i USA. Nu experter tror att dessa ormar blir ett stort hot mot de hotade arterna lever i denna miljö. Ingen är säker från detta hot, eftersom denna art av orm kan växa till över 20 fot och väger in på ca £ 200. Varje person med hemvist i södra Florida riskerar angrepp, även inne i sina egna hem.
Befolkning Expanderar
Enligt Clark (2009), har dessa enorma ormar invaderade redan Key West-området. Nu är tjänstemän varna boende och upprätta en telefonjour för invånarna att ringa när de ser en. Dessa gigantiska bakhåll rovdjur är på jakt efter en måltid, så måste invånarna övervaka noga sina djur och barn. Dessa monstruösa ormar kan gömma sig under en säng eller inne i en garderob, i väntan tålmodigt att bakhåll sin intet ont anande byte.
Norra Bound
Men om något inte ändras, kommer dessa gigantiska ormar fortsätta gå norrut. De kommer att flytta till sanka marker, som de jaga mer mat när de befolkning fortsätter att expandera. Enligt NFW (2009), har Florida tjänstemän etablerade sätt för invånarna att skydda sig från dessa ormar. Det är dock viktigt för södra Florida invånare att vara försiktig och skydda sig från dessa gigantiska ormar.
Förändringar som behövs
Vissa sydliga städer är utbildning volontärer och anställa personal för att hjälpa fånga dessa massiva ormar. Husägare är ens försöka se till att deras hem är orm resistenta, genom att lämna dem ingenstans att gömma sig. Dessutom bör föräldrar och djurägare också ta försiktighetsåtgärd mot dessa gigantiska rovdjur. Denna typ av proaktiva inställning kommer att hålla dina nära och kära säkert, medan tjänstemännen arbetar outtröttligt för att lösa detta växande hot.
Slutsats
Sammanfattningsvis södra Florida inför nya hot, eftersom denna massiva bohemiska började expandera in i de omgivande områdena. Lyckligtvis har tjänstemän varnade invånarna om denna jätte rovdjur. Om något inte görs snart kommer detta nya hot börjar bakhåll dessa offer i sin strävan att hitta mat. Därför tjänstemän och invånare kämpar tillbaka, medan blir proaktiva mot dessa inkräktare.
Referenser: Clark, C. (2009) När ormar invaderar, ring wranglers
Hämtat på Februari 28, 2009 från World Wide Web

National Wildlife Foundation (2009) Everglade Invasion
Hämtat på Februari 28, 2009 från World Wide Web

Konstiga och ovanliga Hundraser
Top Ten Semesterlägenhet Djur
Aubrey Organics Gör en Natural Organic Schampo för hundar
Pet Begravningsplatser i området Boston
Allt om rasen: Cimarron Uruguayo
Hemlagade leksaker för ditt husdjur
Hur hitta en hund Shelter
Hålla ditt husdjur säker från Coyotes
Jakthundar föds upp för jakt
Hur man håller husdjur Safe från Mountain Lions
Hur Dog Parks kan vara en bra sak: Off the koppel och släppa lös

Leave a Reply