Bonnie: Sök Hund Sök Dog Foundation

Bonnie är ett av de många hundar som är i användning för Sök Dog Foundation, som har utbildats speciellt för sjöräddning. Bonnie var inte avsedd att vara en räddnings hund, men det blir snabbt uppenbart att detta skulle vara något för henne. Bonnie var alltför hyperaktiva och alltför energisk för att vara bara en familjehund. Detta är hennes berättelse om hur hon blev en del av Search Dog Foundation.
Bonnie föddes 2003, en renrasig labrador retriever, med ett annat syskon vars namn var Clyde.Clyde gjorde bra i utbildning, men Bonnie var den totala motsatsen. Bonnie ägare, Becky Rutledge, var inte nöjd med hur Bonnie betedde och hade en rädsla för att Bonnie skulle hamna någonstans som inte var bra för henne. Bonnie var utom kontroll, en hund som hade för mycket energi och och skulle inte som bjudit. Om hon hade varit en människa, hade hon sannolikt kallats hyperaktiva eller hade en sjukdom. Bonnie var en intelligent djur men bara var utom kontroll med all den energi som hon hade. Ingenting verkade hjälpa henne tills hennes ägare placerat ett samtal till sin tränare som berättade för henne om Sök Dog Foundation. De egenskaper som Becky var så förtvivlad över, var den typ av egenskaper som denna stiftelse frodades på och ville i sina hundar. Becky kontaktade SDF och de hade hunden testas. Bonnie godtogs, efter tre försök gjordes och under 2004 fick Bonnie ges till Debra Tosch, som var stiftelser verkställande direktören. Becky var glad att Bonnie gick någonstans att hon skulle göra en tjänst och också kunna göra saker som hon tänkt att göra.
Bill Simmes, medarbetare i New York kontoret Brandskydd och kontroll, var en av de män som vakar över Urban Search and Rescue. De rädda även någon i trubbel. Han började bli intresserad av att vara en hanterare efter branden tjänsten började använda hundar som ska användas för detektering och så vidare. Han kunde få godtas för detta som Bonnie höll på att utbildas för att bli en sökning hund. De var snart infördes och Bill omedelbart drogs mot Bonnie eftersom hon var full av energi och raring att gå. De blev snart partner. Bonnie kom snart att leva med Bill och hans familj och deras liv var bara början. Dessa två verkade vara perfekt för varandra. Hon är allt som Bill behöver i en hund och de båda har vad som krävs för att göra sitt jobb. Bonnie var bra att deras andra hund som var blind och döv och behandlade honom med vänlighet och känslighet. Bonnie är ständigt utmanas av hennes handler, så hon kommer inte att bli destruktiva eller uttråkad.
Bill och Bonnie tåg tillsammans hela tiden med SDF och göra många saker för att hålla både i gott skick så att de kommer att vara redo när det är dags att rädda någon. Bill och Bonnie är alltid tillsammans, även om de inte arbetar. Hon har även ett namn som hon hade förtjänat, orädd en, på grund av det faktum att när hon är i sökläge stör ingenting henne. Hon är en hund som har en önskan att göra vad hon har till och vill göra saker rätt nu i stället för senare. Hon är bra på vad hon gör och gör det mycket bra. Hon har denna stora önskan att behaga och är mycket intelligent. Bonnie har förvandlats från en vild och okontrollerbar hund till hund vars energi kanaliserades att söka och rädda. Den energi som hon har används för att jaga och hitta dem som behöver sökas. Bonnie har äntligen hittat en plats som hon kan använda sin energi och även kunna göra vad hon älskar mest med sin handler, Bill Simmes.

Hur man introducerar en ny katt i hushållet
Topp 5 kattleksaker
Lassie Stay Home
Hur Cope med döden av ett husdjur
Värdiga Pet Tjänster: en begravning hemma för husdjur
Katt och stråkar: Söt men dödligt
Livsmedel och ämnen du aldrig ska mata din hund
En dikt att fira National Dog Day
Hemlagad kattmat-färska, välsmakande och hälsosam
Cuz hund leksaker: Recension
Allt om rasen: baskiska Shepherd Dog

Leave a Reply