Boarding din hund: Hur man hittar en trygg och säker kennel för din hund

Jag har 2, ibland 3, stora hundar. Jag försöker ta med mig när jag går någonstans. De är mycket bekväma i sina lådor på baksidan av min extra långa van, med speciella vatten rätter kopplade till sidorna, och god ventilation. Men det finns tillfällen då jag inte kan ta dem, och det är då jag behöver använda en internatskola anläggning.
Min veterinär kommer ombord ett begränsat antal hundar som utrymmet tillåter. Det skulle vara mitt första val, eftersom jag litar på dem och vet att de övervakar ombordstigning området 24/7. Du kan också be dem om kennel hänvisningar.
Första gången jag behövde en anläggning och min veterinär var full, jag fick på telefon, med hjälp av Gula Sidorna.
Jag blev genast bestört av antalet kennlar som inte frågar om mina hundar hade skott! Det fanns också några som frågade denna viktiga fråga, men aldrig sa att jag måste visa skriftligt bevis för immunisering.
Om de inte insisterar dina djur har skott, och att du tar bevis, det är en ganska säker satsning de inte frågar någon annan heller ……. passera dem! Ett absolut minimum du behöver visa är en aktuell rabies vaccin certifikat och “bordetella” [kennelhosta] immunisering under den senaste veckan eller så. Ring din veterinär för att fråga vad de rekommenderar.
Nu kan du besöka din blivande kennel [s]. Rätt plats bör se mycket mer som Alcatraz än en “country club”! Detta innebär kraftig tråd fäktning hela, ansluten till metall inlägg sjunkit i betong och betonggolv. Var noga med att kontrollera att även toppen av något område hunden kan vara i har tung, bundet ned tak. Alla vägar i och ut bör ha en dubbel-grind system, där en grind stängs innan nästa öppnas. Kom ihåg att din hund betonas i denna nya miljö och har ingen möjlighet att veta att du kommer tillbaka. Istället han / hon kommer att ha 24/7 för att försöka fly till “hitta” dig!
Detta är det dags att fråga hur de kommer att hantera någon speciell diet eller mediciner ditt djur kan behöva. De flesta platser är glada att låta dig få mat, leksaker och sängkläder från hemmet, även om du inte kan få allt tillbaka. En bra kennel kommer att administrera läkemedel, mot en avgift. De bör också fråga dig saker som kontaktinformation för din veterinär, och berätta om tillgängliga tjänster såsom bad och grooming. Var noga med att notera deras “pick-up tid”, liknande mänskliga hotell, där du kommer att ådra sig ytterligare dagar avgift om du är sen.
Följ dessa riktlinjer och du kommer att ha en bra resa, att veta ditt djur är säker, trygg och vårdas.

Bästa husdjur för små barn
Dog Breed DNA-test av DDC: veterinär identifiera för ditt husdjur
Hur man gör Homemade Rat Leksaker
Vad är syftet med Skunk?
En kort översikt av den amerikanska Paint Horse
Cat Adoptioner i Colorado Springs, CO
Hur man gör en iPhone säkrare för en tonåring
Dog Grooming: Hur Groom en pudel
Hundar livrädd för åska: Vad kan man göra
Tassar och fred i Craig Road Pet Cemetery
Allt om rasen: Schäfer

Leave a Reply