Bli av buggar på ditt husdjur: loppor, fästingar och myggor

När sommaren närmar sig snabbt, är just nu en perfekt tid för att förbereda dina planer för sommaren. Om du planerar att tillbringa din semester i ett varmt klimat, se till att bära tillräckligt skydd mot vanliga skadedjur och insekter. Att vara väl förberedd inte bara gäller för dig och din familj, men också för husdjur också.
Klimat och väder i de varma sommarmånaderna uppmuntrar insekt aktivitet, som sätter oss alla i riskzonen för parasit och sjukdomar exponering. Den största gruppen av sommartid skadedjur inkluderar: myggor, loppor och fästingar. Dessa är de skyldiga ansvariga för att starta sjukdomsutbrott, och kan undvikas genom att förstå deras miljöer, samt att kunna identifiera sällskapsdjur exponeringar och biter.
Myggor
Dessa flygande insekter är liten, men kan förvandlas till den största irritationen. De är kapabla att sända-hjärta maskar, West Nile-virus, malaria, etc.
Det bästa sättet att skydda ditt husdjur är att alltid använda en myggmedel, konsultera produktens etikett för korrekt användning på husdjur kontakta din veterinär.
Använd citronella ljus och Mosquito Punk att hålla myggor borta.
Så mycket som möjligt, hålla din djur inomhus, speciellt runt skymning och kvällstid.
Töm ut stillastående vatten källor avskräcker denna avel och reproduktion.
Loppor
Den optimala tiden för loppor aktivitet är runt vår till sen sommaren (april-augusti), särskilt i områden ovanför ekvatorn. Loppor är parasiter eftersom de lever på ditt husdjur kropp, och mata ut sin blodtillförsel. De skapar allvarliga problem för ditt husdjur, som klåda frustrationer (biter, hud punkteringar) och den potentiella risken för upphandlande bandmaskar (binnikemask infekterade loppor). Pet loppa exponering kan observeras som anfall av passionerad klåda till följd av loppbett. Hud punktering skapar en kliande känsla, eftersom parasiterna foder bort av ditt husdjur blodtillförsel.
Den bästa undvikande av loppor exponering är att hålla sig borta från höga gräsytor och ingen kontakt med andra djur (utomhus) som kan infekterad loppor. Om ditt hushåll husdjur flyr till utomhus, se till att först kontrollera att loppor innan det tillbaka till hemmet.
Flea kammar hjälpa till att hitta loppor gömmer sig i ditt husdjur päls. För grundlighet först utföra en loppa dopp eller bad, och kör sedan kamma igenom. De kemikalier inuti loppan dopp / bad kommer att döda eller inaktivera loppor, så att det är lättare att hitta och extrahera dem.
Lopphalsband är en bra lösning för daglig Flea underhåll.
Fästingar
Fästingar är ökända för att överföra Rocky Mountain Spotted Fever och borrelia, vilket är mycket dödlig om ditt husdjur är biten, eller ännu värre, du eller en familjemedlem. Fästingbett är mer aggressiva än mygga och biter loppor, genom att sår kan smittas bli. Normal fästing beteende innebär: bilaga till värdens kropp för utfodring, en gång helt utfodras det går på att hitta ett lämpligt område för att lägga sina ägg.
Undvika överföring av fästingar genom att hålla ditt husdjur välvårdad underhålla korta päls / hår längder.
Främre raden Plus Flea och Tick medicinering är en av de bästa over-the-counter lösningar som du kan köpa för att förhindra tick infestationer.
Att extrahera en fästing från en värd, använd en pincett för att försiktigt ta bort dem, så att du inte blir biten själv och se till att du har tagit bort hela fästingen, inklusive underkäken som fortfarande kan vara intakt och bunden till värdens kropp.
Undvik höga fält och tätbefolkade områden träd.

Favoritleksaker och behandlar för din dyrbara Pooch
Röd ax Slider Turtles
Koppel Aggression hos hundar
Trettio Slumpmässiga Fakta om Turtles
BJ Grill i Sparks, Nevada: En översyn
Vård av en Wild Baby Bird
Allt om rasen: Basenji
Dog Training Schools i Metro Atlanta
Kostnader i samband med avelsdjur
Hur Groom din hund hemma
Hund Dikter för National Dog Day: Barks med Hjärtan

Leave a Reply