Blanc de Hotot Ras profil

Den Blanc de Hotot kallas också standard Hotot och ibland bara Hotot. En fransk ras anor 100 år Hotot har en lång historia, men inte nödvändigtvis i USA.
Detta är en av de få historiska kaniner som utvecklats av en kvinna, med avelskaniner i början av 1900 Frankrike en mans intresse. Hon använde flamländska Giants och Checkered Giants initialt med några vita Wien. Detta gav inte utseendet på en vit kanin med mörka ögon cirklar som skulle utmärka sig på kött-och pälsproduktion samt vara en enastående show kanin så hon återvände till med bara rutiga Giants.
Detta var en ras som inte har ett namn till första världskriget när Fru Eugenie Bernhardt förde henne kaniner till Exposition Internationale d’aviculture 1920. Två år senare hennes standard för rasen erkändes, som hade svart ögonfransar.
Under andra världskriget rasen försvann nästan, men Bern Schweiz tog upp aveln av Hotot. Den schweiziska uppfödare gillade ögat band som Ms Bernhard försökte eliminera och det är genom att bevara dessa djur som Hotot visas som han gör idag.
Detta är en ras som är mycket svårt att hitta och inte infördes till USA fram till 1978. Det Hotot är en köttig arbetsföra, välmusklad ras med få, men framför allt föreskrivna märkningen att visa. Av standarden på perfektion Hotot är 8-10 pounds för dollar och 9-11 pounds för gör med den ideala är 9 och 10 pounds respektive.
Ur en show synvinkel är detta en sex klass ras med åldersklasser delning av junior, mellanliggande och högre dollar och gör. De distinkta öga band av Hotot är en examen med en djup svart färg krävs runt varje öga. Detta är den enda märkning på den tillåtna kanin och det bör vara mellan 1/16 och 1/8 tum hela vägen runt ögat.
På grund av denna specifika märkningskrav den perfekta Hotot är svårt att uppnå på grund tillsammans med denna märkning måste också ha kropp konformation, kött konditionering och päls. Som en större ras kan ge en acceptabelt storlek fritös kanin som slutar ganska snabbt om de rätta markeringarna inte är närvarande eller de kan också vara husdjur för dem med större yta tillgänglig för att rymma de större raserna.
För en multi purpose kanin som en utmaning att Hotot är en bra möjlighet om du kan hitta dem. Idag finns spridda fickor av uppfödare, men det är definitivt ett fall av efterfrågan är större än utbudet. Den Hotot Rabbit Breeders International och amerikanska Rabbit Breeders Association är både bra informationskällor om denna speciella och vackra ras.

Enkla steg-för-steg instruktioner om hur att bada en häst
Illrar och din familj
Dog Days of Summer: varmt väder Tips för hundägare
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar
Låt oss leka Frisbee Doggie!
Halloween spöktakulärt Pet Safety
En Poem för Bailey hunden
Allt om rasen: Boxer
Top Ten bästa hundarna för familjer
Ras Egenskaper-Clydesdale Horse
Hur Re-Hem ditt husdjur när det är ett absolut måste

Leave a Reply