Blåmärken Skarvar i hundar

Dog skador är inte alltid så självklart som ett öppet sår. Detta gäller även för skador på en hunds leder. Även dessa delar av deras kroppar kan skadas utan öppna sår och när de är, måste de behandlas för att ge hunden lindring från smärta som är associerad med skadan och förhindra ytterligare skador som kan påverka hundliv. Kontusioner är en av dessa skador. Blåmärken är, enkelt uttryckt, blåmärken. De flesta alla vet vad ett blåmärke är faktiskt alla har haft ett blåmärke på en gång eller annan och detsamma gäller för hundar. Blåmärken eller blåmärken på lederna uppstår när hunden har antingen sparkad i gemensamma området eller att det har fallit eller hoppat från en höjd eller när dess yttersta har körts över av någon bil. När hunden lider en av dessa situationer kommer blodkärlen skadas eller till och med brytas och resultatet blir huden i de gemensamma området ändra färger.
Symptom i samband med en kontusion på hundens gemensamma inkluderar känslighet inom leden, smärta som uppstår när hunden berörs i det skadade området och den mest märkbara symptom är att hunden kommer att bära benet där leden med kontusion är belägen. Hundägaren kan också märka det gemensamma har svullnad som inträffar snabbt och ödem, vilket är vatten samlas i de mjuka vävnaderna i de vävnader som omger leden. Hunden kan också ha en hög temperatur. Om en hund ägare märker deras hund som har dessa symptom, då de kan behandla kontusion, som ofta kommer att lindra smärta i samband med sjukdomen.
Även om de flesta hundägare inte behandla gemensamma kontusion att deras hundar kan lida av, finns det några behandlingar som kan göras bör hundägaren väljer att hjälpa sin hund att må bättre. En kall-vatten applikation är en sådan behandling, om platsen för kontusion tillåter programmet som skall användas. Om så är fallet, kommer hundägaren behöver samla upp några absorberande bomull, lite kallt vatten och ett bandage, såsom veterinär wrap. Lägg helt enkelt ned absorberande bomull i det kalla vattnet och sedan lägga blöt bomull på blåmärken leden. Efter applicering av kallt vatten komprimera, linda såret med veterinären wrap bandage material. Denna behandling kommer sannolikt att behöva upprepas flera gånger innan kontusion är läkt.

Topp 10 mest populära hundraser (6-10)
Välja en sällskapsfåglar
Skönheten av små hundar
Hur man gör Quick & Simple Homemade leksaker för ditt husdjur
Din katts Loppis Behandling Förhindrar anemi
Labrador Retriever
Grundläggande Dog Grooming Equipment
De bästa Hundraser för ditt hushåll Pet
Därför bör du inte ta din hund att arbeta
Första hund, Bo, Fogar första familjen i Vita huset
Profil för Palomino …Kanin!

Leave a Reply