Black Forest Hound: Working Dog och hushåll husdjur

Det finns många olika arter av hundar i världen kommer från många olika ställen, varje hund har sina egna specialiteter och unika egenskaper som skiljer dem från resten. Många hundar har försummats för sina roller som husdjur eftersom de har varit vanliga i arbetsmiljön kraften även om de kan vara lämpliga för båda rollerna som ett hushåll husdjur och i arbetsmiljön kraft.
Schwarzwald Hound är en vänlig, robust hund som härstammar från Tjeckoslovakien, och är genomsnittligt storlek även om vissa är större för sina jobb. De är ganska kompatibla, och medan de är en arbetande hund, kan de också göra stora husdjur men det är inte vanligt att se dem i djuraffärer.
Den Schwarzwald Hound är vanligtvis en hårt arbetande, vänlig hund, ursprungligen var de uppvuxna med full avsikt för yrken som polishundar, och även för jakt eftersom de har bra smidighet och är bra sniffers. De har också använts av vildsvin jägare, och i många andra yrken men siffrorna i arbetskraften har minskat en smula. I många olika delar av världen, är Schwarzwald Hound fortfarande används i yrkessyfte, men de kan också göra stor husdjur för de färdigheter som de tillhandahåller, och den vård som de erbjuder en familj. Merparten av tiden, är detta inte förverkligas men av potentiella hundägare. På toppen av sin kompetens att erbjuda, har Schwarzwald Hound också en vänlig attityd, och är ganska kompatibel med andra. De gör utmärkta följeslagare, men de är inte en vanlig ras föds upp för detta ändamål, vilket kan göra det svårt att hitta dem. Du kan behöva göra vissa snokande runt för att ta reda på mer information om dem, mer information om dem finns i CentralPets.
Generellt kommer den genomsnittliga Schwarzwald Hound stå runt 18 inches tall, och väger någonstans från 45 till 50 pounds men det är inte ovanligt för dem att vara mycket tyngre. Dessa hundar har smala, smala kroppar med korta, tunna och eleganta rockar som har en senig, grov textur. Generellt sett klubbor Schwarzwald Hound deras namn, och är svarta till färgen men Tan är också en ganska populär färg.
Den Schwarzwald Hound har varit känt för att vara ganska intelligenta och plocka upp nya tricks ganska lätt. De är stora hundar för barn, och kan vara ganska skyddet. De är relaterade till östeuropeiska Hounds och polska och Balkan hundar även om de kan användas för många olika ändamål.

Tips för att välja rätt hund
Greenies Pill Fickor Feline
Hund vårtor och deras behandlingar
The Joy of rädda ett liv Thru Shelter antagen
Amerikanska Bandogge: Hundar kända som den tysta fredsbevarare
Välja och Rengöring Gerbiler Cage
Portugisisk Vattenhund
Hitta den perfekta drivved för ditt akvarium
Pet Säkerhetstips för Halloween
Hur man matar och tar hand om din sköldpadda
En nybörjares guide till Utbildning en häst

Leave a Reply