BJ Grill i Sparks, Nevada: En översyn

När folk tänker på grill, är Nevada inte nödvändigtvis en av de första platserna som kommer att tänka ha bra grill. Och absolut inte norra Nevada. Men du är i för en överraskning, eftersom BJ BBQ i Sparks, strax utanför Reno, tjänar stora grill med superb rökt smak, bra sidor, desserter och smakfull inredning för att förbättra den djupa södern känsla.
BJ, som ligger vid 754 N. McCarran Blvd., Är lite underwhelming först om du ser det från huvudvägen. Och det är om du ser det. Jag måste ha kört förbi platsen fyra gånger försöker hitta det, men lite visste jag att det är i en remsan köpcentret. Go figure. Men anseende hos lokalbefolkningen och med Mike Mills, gudfader låg och långsam rökning, menade jag var tvungen att hålla ut.
Vid öppna dörren, det var som om jag hade klev genom någon form av anti-materia teleportering enhet och forslas bort till Memphis eller St Louis. Inredningen var typisk för grill lederna med de gamla skyltarna, festliga ljus och knäppa talesätt. Men maten var verkligen fantastiskt.
Vad sätter BJ är bortsett från några av de andra lederna i väst är erbjuder de saftiga delikatess som kallas den heta länk. Populär i södern, inklusive Louisiana och de tungt Tysk-influerade områden i Texas, de heta länkarna inte att föras upp och BJ gör dem väl. Para ihop dem på combo kött plattan med de smälta i din mun revben och vissa brisket eller fläsk och du kommer bokstavligen att vara i Hog Heaven.
Vissa människor får revbenen till den punkt där köttet tillagas, men det finns inte mycket att spela i kött med ben. Mening, när en biter in i revbenet kött är det ganska fast och i vissa fall trådiga. BJ revben kommer faktiskt glida av ben som du äter dem. Se upp så att du inte låter detta anbud munsbit drabbade tabellen, annars en av dina kompisar eller familjemedlemmar med kladdiga fingrar riskerar att nå över och ta tag i det innan du visste vad som hände.
Medan traditionella sidor som bönor och cole slaw är bra, bör du prova sötpotatis kritan. Det är bra kanderad och sattes i en paj, så varför inte göra det till en crunch? BJ tänkte att en ut, och jag är glad över de gjorde eftersom det är det perfekta komplementet till en måltid.
Så vad händer om din fru eller gubbe drar dig till BJ: s och du är inte på humör för grillfest. Tja, frukta inte för att de erbjuder en köttfärslimpa smörgås eller som en middag med två sidor. Och på fredag, gör BJ en fiskyngel med kolja filéer.
Det enda jag beklagan är jag inte gå när sockermajs var i säsong, annars kunde jag har provat deras södra Bakad Corn – säkert en crowd pleaser.
Och inte du vågar lämna utan att försöka deras bröd pudding med bourbon pekannöt sås. Såsen själv är värt $ 3,50. Den persika skarpa med glass är inte alltför sluskig heller.
Låt inte ordet grill gemensamt kasta dig. Även grill är deras specialitet, är vänta personal lika artig och flitig som i någon hög klass bistro – men utan den arroganta attityd!

Att hålla en Choklad Labrador som husdjur
Hur man tar bort fästingar från hundens hud
Dusty
Cat Adoptioner i Colorado Springs, CO
Fördelar och nackdelar med att äga portugisiska Water Dogs
De bästa Blandade Hundraser
Ta hand om din nya Tarantula
Trettio Slumpmässiga Fakta om Turtles
Cinco de Mayo
Vad orsakar tugga hos hundar?
Tecken av urinvägsinfektioner i din katt

Leave a Reply