Billigt och enkelt Cat Kostymer för Halloween

Klä upp din katt för Halloween, eller när som helst egentligen, kan vara riktigt roligt. Och det är bättre även om katterna inte har något emot om du gör! Men några av de sällskapsdjur kostymer kan vara svårt att komma med, eller bara för dyrt för den tiden. Speciellt om du tänkt klä upp din katt vän i sista minuten, och du inte kan gå ut och få en kostym. Denna guide hjälper dig att klä upp din katt med objekt som bara var om runt huset ändå. Bara några minuter senare per kostym, och du har själv en katt som är redo att lura eller behandla, eller bara ser bra ut.
Kostym: skönhetsdrottning
Material
– Alla färgband
Sax
– Hår klipp
– Säkerhetsnål
1 Klipp till en bit band, 1 tum bred. Längden kommer att behöva göra det hela din katts mage, från axeln till mitten buken. Detta kommer att fungera som en båge.
2 Placera bågen går upp ryggen, runt axeln, mellan hans framben och ner magen. Fäst sedan ändarna med en liten säkerhetsnål.
3. Lägg till några små hårklämmor till baksidan av din katts huvud. Säkra dem så att de inte kliar sig i huvudet, men kommer inte falla heller.
Super Hero Kitty
Material
Sax
– Gamla skjorta eller tyg
– Hålslag
– Band eller snöre
1 Klipp en bit tyg från alla gamla t-shirt, gardiner eller något. Du vill klippa det i nästan en triangulär form. Och göra det tillräckligt länge att det kommer att gå halvvägs ner din katts rygg och tillräckligt brett för att nå halvvägs ner hans sidor. Men se till att det inte är för långt att han snubbla över den när hon gick.
2 Hålslag ett hål på vardera sidan av den övre delen av tyget.
3. Knyt ett band, garn, snöre, eller något liknande genom hålen. Bundet löst för säkerheten. Och inte tillräckligt stram för att kväva din katt, eller bli en fara om fastnat i något.
Bebis Kitty
Material
– Napp
– Sträng
– Barn eller Babydoll kläder (helst med ficka)
– Bonnet (tillval)
– Liten skallra (tillval)
1 Justera storleken på barnet / babydoll kläder till din katt bör de passa ordentligt, men inte för hårt.
2 Knyt en bit kort sträng till nappen, och bifoga det som passar. Detta bör inte hänga ner till där din katt kan snubbla över den, leka med den, eller få virad runt hans fötter. Du kan knyta detta löst runt din katts hals, med säkerhetsåtgärder. Se till att det inte är för hårt eller fara av något slag.
3. Placera den lilla skallra inuti fickan på babykläder. Med hälften av skallran stack ut och fäst sedan tyget med en säkerhetsnål för att säkerställa att skallra kommer att stanna på plats.
4. Placera motorhuven på hans huvud. Återigen använder säkerhetsåtgärder och se till att det inte är en fara.
Chippendale Kitty
Material
– Bowtie
– Två bitar av vitt tyg
– Två säkerhetsnålar
– Svart Magic Marker
1 Klipp två bitar av tyg (kan vara från gamla vita skjorta, gardiner, lakan, något). Göra dem 1 tum i bredd, och tillräckligt länge för att gå runt kattens framben, ankelområdet.
2 Säkra dessa runt din katts framben med små säkerhetsnålar, inte för hårt. Detta är hans skjorta manschetter, (inget behov av en riktig tröja).
3. Gör två punkter, en på vardera sidan, med den magiska markör. Bara rita en ifylld cirkel på den yttre kanten av tyget, kommer dessa att vara knapparna på manschetter.
4. Fäst bowtie till din katt, inte för hårt. Se till att det är lätt att glida av om han skulle fastna i något.
Diva / Rockstar
Material
– Sequin eller Bedazzled barn skjortan
– Hårspänne
– Hästsvans
1 Välj en barn eller små skjorta som skulle klassificera som en gungande skjorta. Eller en glittrig skjorta är en diva.
2 Om överskott skjorta hängande utanför katten, bara dra den tillbaka och linda hästsvans runt den. Detta kommer att hålla din katt från snubbla över skjortan. Och om det är för liten … få en annan skjorta.
3. Placera hårspännen på baksidan av din katts huvud, säkert, men inte för hårt.
SÄKERHET OCH varnande anmärkning: – INTE sätta din katt i en position som kan skada honom på något sätt. Hålla honom från faror av något slag.
– Använd INTE spraya smärta, glitter, eller något liknande på din katts päls. Katter är kända för att hålla sig ren. Om det är något på deras päls, de kommer slicka bort det och det kan få dem att bli sjuk.
– Binder inte något till din katt som kunde skära av cirkulationen.
– Bind inte något som kan orsaka din katt att fastna, eller fångas. Se till att om något är knuten till honom att det är lätt att glida ur om fångad på någonting.
– VARNING: Försök undvika att binda något runt halsen, använd en sele om kunna. Allt annat kan vara en kvävningsrisk, som du måste övervaka honom.
– VARNING: Använd något annat än en säkerhetsnål är farligt för din katt. Om du exempelvis använder stick stift dessa kan sväljas, eller kan peta din katt och fastna. Det är risker.

En ny besökare – Del 3
Leaf Grodor som husdjur
Hur enkelt identifiera Betta Sjukdomar
Viktiga tips att tänka på när hus träna din katt
Hur ta hand om din hamster
Juni är Adopt-A-Cat månad!
Historien om Exotic Vita huset husdjur
Sokoke katt egenskaper och Ras information
Häst Utbildning Tips för beginers
Varför äga en katt?
Hur man gör vänner med en reserverad katt!

Leave a Reply