Billiga och prisvärda Hundleksaker

Problemet med de flesta hund leksaker är att de varar inte så länge du vill ha dem. Tja, som inte behöver vara. Jag ska ge er mina idéer för hund leksaker. De är billiga att tillverka eller köpa, och inte tar mycket lång tid att göra.
Den första jag har hittat mina två valpar njuta av en hel. Gör en resa till dollar store och köpa några tennisbollar och järnaffären för att köpa några mjuk bomull rep. Skär ett hål i 2 sidor av tennisboll och trä repet igenom. Knyt på varje sida eller slips i en slinga.
Du kan också göra ett rep leksak ur en mjölkkanna. Limma locket på kannan så hundarna inte tugga få bort det och kvävas på den. Jag har hört vissa människor sätter stenar i att locka sina hundar på leksaken – jag inte. Nu tar ett par meter rep, trä den genom handtaget och knyt hårt. Knyt en knut i den andra änden av repet och ge det till hundarna att spela med, kommer din hund att ha skitkul att dra denna sak runt gården, gungade det i luften och spelar fetch med dig eller spelar tug-of-war med de andra hundarna.
Har extra rep? Tar ca 2 eller 3 meter rep och knyt en hård dubbel knut i mitten. Eftersom hunden leker med den linan kommer att riva upp den knut och vara en suddig leksak. Du kan ta en längre sträng rep och knyt en knut i varje ände för dragkamp. Mina hundar älskar att få på varje ände och dra fram och tillbaka.
Jag använder mindre mjuk rep för min Bischon och större mjuka rep för min husky.
Efter jul går jag till butiker som Walmart och plocka hunden lagra upp till 50% till 75% rabatt. Jag håller fyllda hund leksaker jag har köpt efter jul för riktigt billiga inomhus för min lilla hund – hon inte slita dem isär och lämna bitar över hela gården såsom husky gör. Jag satte benen och leksaker gummi från strumpor utanför för lek utomhus. Andra billiga sätt att få leksaker till din hund är garage försäljning, butiker dollar, butiker sparsamhet. Inte en stor sak om leksaker lite slitna eller färgas det kommer att bli hund dregla och tårar i tyget läggs ganska snart ändå. Var noga med att ta bort alla plast ögon, knappar, band och lösa strängar innan de ger de stoppade leksaker till ditt husdjur.
Om du är extra billiga som jag själv och inte tänka lite sömnad du kan ta gamla kläder och göra det till fyllda leksaker. Jag har gjort ben formade leksaker och runda fyllda Frisbees för mina hundar. Dess billiga och återvinning. Jag tar också tid att sitta med en nål och tråd då och då och sy upp sömmarna och revor på leksaker mina hundar verkligen njuta. Jag kastar dem i tvättmaskinen och stoppa dem. Jag håller ungefär 4 uppsättningar som jag tvätta upp och lagra och ändra leksaker varannan vecka. På så sätt stannar intressant för hundarna.
Jag tycker att repet leksaker hålla längst. Kannor och bollar Tennis tycks alltid hamna i fältet där traktorerna kör över dem. Fyllda leksaker senaste ett par dagar på den mest med min husky – veckor till månader med min mindre hund. Genom att få leksaker från andra källor än djuraffärer jag tycker jag inte inställsam när de blir förstört – att veta att jag inte betalar 20 dollar för att uppstoppade djur som bara slets i stycken. Jag hoppas att dessa förslag och idéer hjälpa till.

Fördelarna med kattgräs
Dog Breed-Harrier
Marsvin: lättskött och stor underhållning
Tiger Barb Faktablad
Smarty Cat Flicker Ball recension
Viktiga tips att tänka på när hus träna din katt
Platy Faktablad
Bästa Hundraser för allergiker
Pet Igelkottar
Hur tämja en Guinea Pig
Tips för hand om en äldre hund

Leave a Reply