Behöver din hund en Hjärtmask piller?

För att förstå den roll som hjärtmask piller, hjälper det att förstå lite om hur hjärtmask sprids. Utan att bli alltför teknisk detta är hur hjärtmask livscykel fungerar.
Vuxna stadier av hjärtmask samlas i hjärta och lungor av en infekterad lunga. Här växer och ras, släppa tusentals mikroskopiska ättlingar till djurets blodomlopp.
Dessa ungdomar kan inte utveckla vidare i en hund värd. Så väntar man nära ytan av huden, en mygga att bita ditt husdjur. Sedan reser in i en mygga värd, där de kan utvecklas ytterligare.
Så småningom har dessa larver hjärtmaskar behöver flytta igen. Den här gången väntar de för mygga att bita en annan hund (eller mer sällan en katt) och sedan resa in i blodomloppet av deras nya värd.
När larver hjärtmaskar skickas till din hund, kommer de att växa i cirka sex månader innan samlas i organ att föda och starta hela cykeln igen.
Det finns ingen sann metod hjärtmaskförebyggande som hindrar en mygga biter med 100% säkerhet är omöjligt. Istället hjärtmask piller bygger på idén att myggbett är oundvikliga, och därför är infektion med larver hjärtmask parasiter också oundvikligt. Den aktiva ingrediensen i en hjärtmask piller är säkert kan förstöra alla larver hjärtmaskar som har inuti deras värddjur för en månad eller mindre. Så med hjälp av en hjärtmask piller var 30 dagar, förstör du regelbundet alla larver parasiter i ditt husdjur, innan de kan utvecklas till en fara för din hunds hälsa.
Att helt garantera din hund aldrig lider hjärtmask, skulle en hjärtmask piller (eller motsvarande medicin) måste användas varje 30 dagar, från valp-huva till döds. Men risken att smittas hjärtmask varierar kraftigt, från region till region och säsong till säsong. Så medan vissa hundägare använda hjärtmaskförebyggande kontinuerligt för att njuta av 100% säkerhet att deras hund är hjärtmask gratis, andra väljer för att minimera men inte helt eliminera risken för hjärtmask, med hjälp av hjärtmask piller på säsongsbasis bara.
Det bästa sättet att ta reda på hur vanligt sjukdomen är i ditt område är att tala med din veterinär. De skulle behöva genomföra en hjärtmask test före påbörjad behandling med en hjärtmask förebyggande för första gången i alla fall. Så medan du är där, ta reda på hur många fall av sjukdomen de ser.
Varje mygga som biter ditt husdjur kan bära parasiten, men chanserna att den faktiskt gör det är högre i områden med massor av hundar som bär parasiten också. Även hotet om parasiten kan vara låg i ditt område, är det enda sättet att eliminera den helt och hållet att använda en hjärtmask förebyggande. De mer djurägare som gör använder hjärtmask piller eller liknande metoder för förebyggande, desto färre värddjur kommer det att finnas för parasiten. Detta i sin tur innebär att hela omfattningen av problemet börjar falla. Just nu problemet växer både i antal drabbade och platser. Genom att använda hjärtmask piller du kan spela din roll i att stoppa sjukdomen för kommande generationer av husdjur.
Så, din hund behöver hjärtmask piller? Om du bor någonstans med året runt mygga aktivitet, nästan säkert behöver han hjärtmaskförebyggande. Men om du kan garantera ditt husdjur kommer inte bli biten av en infekterad mygga kanske du kan komma undan utan året runt användning av hjärtmask piller. Men det är osannolikt att någon kommer att råda dig att ta denna risk. Även förebygga sjukdomen i första hand är enkel, behandla det en gång etablerade är notoriskt svårt, farligt och dyrt. Så även om många hundar inte riktigt kan behöva hjärtmask piller, får de det, bara för att vara på den säkra sidan. Det är ett enkelt sätt att undvika oväntade veterinär räkningar eller stress för ditt husdjur.
För mer information om hjärtmask piller och aktuella hjärtmask medicin eller att köpa medicin rabatt hjärtmask för hundar eller katter besök länkarna.

Ridning Lektion: Tips för att hjälpa dig att lära och behålla fler
Juni är Adoptera en katt Månad: Var adoptera en katt i Cincinnati
Platy Faktablad
Hus Breaking Envisa Hundar
10 sätt att upptäcka en valp kvarn
Kinesisk mops Dog Breed
Reptil Cage Belysning
Hur man sparar pengar genom att göra din egen hund leksaker
Till min underbara JaJa
Skötsel av en förlamad hund
Hund Attack skyllde på ras

Leave a Reply