Behandlingsalternativ för hundar med Hip och ledbesvär

Hundar med höftproblem kan orsakas av genetik för just hundras. Vissa hundar är benägna att gemensamma och hip problem såsom chow chow till exempel, är denna ras känd för att ha hip dysfasi. Artrit är den huvudsakliga orsaken till ledvärk hos hundar och det kommer med en ålder av hundar, när de blir äldre. Tyvärr kommer nästan alla åldrande hundar har så småningom ledvärk och obehag som orsakas av artrit. Det finns saker du kan göra nu för att hjälpa till att förhindra lidande senare i livet. Ge din hund en bra hund mat med tillägget glucosomine i maten. Du kan också köpa kosttillskott i flytande eller tablettform. Håll hunden inne när temperaturen blir mycket kallt. Det kalla vädret verkar irritera ledvärk och stelhet och göra det värre.
Symtom
Din hund kommer att ha problem med att gå eller klättra upp ett steg. Hunden kommer att verka barnet en viss ben och kan även gnälla när man försöker resa sig från liggande. Hunden kan ha svårt att sitta eller stå. En minskning av aktiviteten kan vara en berätta tale signera din hund lider av ledvärk. Hunden vill inte hoppa. Tecken på smärta minskad aptit, frossa, överdriven flämtande och hunden kan vara bett på grund av smärtan de befinner sig i.
Behandlingar
Det bästa sättet att behandla ledvärk i din hund är att först räkna ut den bakomliggande orsaken. Troligtvis kommer det att vara artrit, och detta kommer att behandlas med analgetika eller kortison för hundar. Ge hunden en trevlig mjuk säng säng kudde att sova på. Använd inte samma analgetika eller kortison som ges till människor. Var noga med att plocka upp dessa från dig veterinären.
Preventions tips
Komplettera din hunds diet med glucosomine hjälper med stela leder och smärta. Bra kost är nödvändig för att förebygga ledvärk i din hund. Dessutom kan förhindra kostsamma veterinär räkningar på vägen. Se till att din hund får mycket motion.
Var försiktig när du hanterar ett husdjur som har ont för att minska risken för att bli biten. Hundar som med alla djur kommer att bita av rädsla om de är i smärta.
Källa
Skicka en guide om de bästa sätten att ta hand om hundar med höft och ledproblem. Inkludera eventuella förebyggande tips, symptom och behandlingar av varje. Ge alla tillämpliga produktrekommendationer och webbplatser.

Topp 10 Hundraser för kvinnor
Föra din nya Kitty Hem: Åtgärder för att göra det lättare för er båda
Roliga utomhusaktiviteter alla kan njuta med sin hund
Allt om rasen: Kinesiska Chongqing Dog
Hedgehog Day är 2 februari!
4 juni är Krama din katt Day
En kort översikt av den amerikanska Paint Horse
Evigt hem för en furry vän: Att hitta en Pet i Houston, Texas
Vikten av att maintaing dina hundar Vikt
BJ Grill i Sparks, Nevada: En översyn
Hur att rengöra en häst Stall

Leave a Reply