Bästa Viktminskning Tips för en Fat Dog av expert Victoria Stilwell

Behöver de bästa tipsen viktminskning för din feta hund? Victoria Stilwell stjärnor på Animal Planet är det är jag eller hunden. Men hon också gör en show, det är jag eller Fat Dog. I ett särskilt avsnitt på hund viktminskning, besökte hundträning expert Victoria Stilwell tre personer som hade mycket fett hundar. Enligt veterinären var dessa hundar dubbla sin normala vikt.
Victoria Stilwell förklarade att trots vad hunden ägare känner är en akt av kärlek, övergödning en hund är en handling av grymhet på sitt eget unika sätt. Om du har en överviktig hund, är dess livslängd skärs dramatiskt kort. Om din hund är överviktig och du är inte mata den mycket, kan du räkna med att ditt fett hund är att hitta mat på egen hand, till exempel i fallet med feta hund Hattie.
Men kanske du ger medvetet din feta hund, som i fallet med Gizmo. Och sedan Jess ägare verkade ge mycket av utfodring utan att ens inse det, ständigt sätta mängder av mat till djurets mun medan de håller på sitt företag.
Hattie bor i ett hus med en kvinna och två unga flickor. Beagle, som matas bara en gång om dagen i am, fångades på videoband plundra mat i köket. Denna hund har också slet öppna flickornas lunch påsar som var kvar på stolar. Lösning? Hålla maten ur hundens räckvidd, och mata sällskapsdjur kontrollerade delarna en gång på morgonen och sedan igen på kvällen så att djuret inte känner berövade.
Att få henne punkt över, satte Victoria Stilwell en stor skål med godis innan flickorna, sedan sade att de inte kunde ha någon. Hon började sedan äta brownies innan barnen och erbjöd dem några, sedan drog bort i sista stund, som förklarar att denna frestelse är vad Hattie går igenom varje dag när maten är kvar inom räckhåll. Videon visar Hattie få sina tassar ovanpå en köksbänk och hämta matresterna.
I fallet Gizmo Chihuahua, förklarade Victoria Stilwell att choklad som Gizmo var att få var giftigt. Dessutom var detta den enda hund av ägarnas sex totalt hundar som aldrig fick någon övning. Gizmo också rutinmässigt matas kryddig indisk mat.
Victoria Stilwell visade Jess ägare motsvarande i livsmedel, i vad denna hund matas varje vecka. Läggs ut på ett bord var platefuls av mat, tillräckligt för att föda ett fotbollslag. Ägaren blev chockad.
Victoria Stilwell började därefter förklara vikten av att lägga grönsaker och frukt till en hunds diet.
Dessa feta hundar vägdes ca fem månader senare. Jess och Hattie hade fortfarande stora viktproblem. Victoria hade Jess ägare promenad runt bära en 11-pund säck på ryggen så att hon kunde känna stam som hennes 11-pund-överviktiga hund filt.
Hattie skickades till en hund fett gården för fem veckor och kom tillbaka lite smalare, visar till hennes ägare att hunden verkligen kan gå ner i vikt. Men även efter att förblev Hattie övervikt. Victoria Stilwell presenterade sedan Hattie ägare med blåst-up bilder på hennes två döttrar ansikten – som de skulle se ut om flickorna var fett. Flickorna tyckte det var lustiga, men deras mamma var rörd till tårar.
Showen avslutades med barnen och Victoria Stilwell på skotrar (den typ där du driva med fötterna medan stående), med en koppel Hattie i släptåg: Motion din fett hund kan vara en rolig aktivitet.
Så för alla som har en fet hund och tror ingenting kan göras åt det, lyssna på nästa episod av det är jag eller Fat Dog.
Klicka för mer stora doggie artiklar inklusive bästa familjehund, fettförbränning tips för en fet pooch, leashing, trälådor, etc.

Lassie Stay Home
Att fotografera husdjur
Kaytee total komfort Sängkläder: dammfri och miljövänligt Pet Bedding
Fem Vanliga Tandproblem hos hundar
Fergie Schnauzer
Ska du få din försäkring hund hälsa?
Vanliga hälsoproblem i stora hundar
Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Hur du tränar din hund för livet: Lydnad Utbildning övervinner mest hund beteendeproblem
9 Vanliga frågor om vaccinationer för hundar
Puppy Utbildning: Ju tidigare desto bättre

Leave a Reply