Bästa Utomhus Hundraser

Hundar har antingen bott utomhus eller inomhus under åren. Många hundraser är bäst lämpade inomhus medan andra lämpar sig bäst för levande utomhus. De hundraser som är bäst lämpade att levande utomhus är de som klarar att vara utomhus i alla typer av väder och kan göra saker som andra raser inte har möjlighet att göra. Nedan är en lista över tio hundraser som är bäst för friluftsliv.
1 Schäfer
Denna vackra hundras är bäst lämpad för utomhus eftersom han är oftast en av de bästa vakthundar. De är en naturlig på bevakning och skydda dem som behöver skydd. Tyska Shepherds används vanligen för polisens arbete och de är en del av den arbetsgrupp hundar. I kallt väder, han har en päls som håller honom varm. De är ganska nöjda med levande utomhus i antingen dag eller natt. Deras bevakning instinkter är bäst lämpade för dessa hundar som lämnas utanför. De är en intelligent ras som är ivriga att lära av dig eller deras tränare.

2 Siberian Husky
Siberian Husky s är en av de mest härdiga raser som finns. De har gjort en hel del i det förflutna som handlar sledding och vistas ute i kylan, i några av de områden som har den sämsta vädret och landar som vanligtvis inte är lätt att leva i. De har en av de mest fantastiska förmåga att leva var som helst och och tenderar att frodas i klimat som är kallare på grund av deras tunga rockar. De älskar att utforska och allemansrätten.

3. Rottweiler
Han kan vara en inomhus eller utomhus, men denna ras är mer lämpad för utomhus. Han är en kraftfull djur som är bäst på att bevaka dem som behöver bevakning. Han har skyddande instinkter som är naturliga och kan bli aggressiv om inte utbildas på rätt sätt. De gör utmärkta vakthundar och de kan vara ett husdjur som är alert och tyst. De är mycket intelligenta, ivriga och villiga att lära sig oavsett ägare är villig att träna dem.

4. Mastiff
Mastiff är är den typ av ras som kan blomstra utomhus och kunna skydda sina hem. De behöver ha den kontakt med sina ägare, men deras inställning är att vara utomhus så att de kan göra jobbet som de var uppvuxna att göra. Han är en stor hund som är mycket kraftfull, är lojal, modig, och en annan ras som är en mycket bra vakthund. Måste ha någon som kan vara fast men typ i deras utbildning av honom. Kan bli aggressiv mot andra djur och människor.

5. Stora Pyrenees
Den stora Pyrenéerna är en ras som verkar trivas i kylan och utomhus. Denna ras är en av de bästa inom bevakning hans avgifter utan också en följeslagare som kan vara lojala. Han har bra instinkter och en önskan att skydda. Utbildning för utomhus arbete, måste de tränas tidigt så problem inte uppstår senare. De är intelligenta, självständiga och tyst. Han kan vara lämpade utomhus, men han är lyckligast när han är den enda hunden i familjen.

6. Irländsk varghund
Denna hundras är att göra stor att han trivs att vara utomhus. De anses vänliga giganter och de njuta av den utomhus mer än de flesta. De är en intelligent, tyst och lojal hund som rör sig med en sådan grace och skönhet. De är en ras som är tålmodiga och de är långsamma att bli arg. Han har sin egen själ, måste ha en hanterare som är fast men mild. De är en mild ras runt barn. Behöver massor av områden för att låta allemansrätten och träna.

7. Australian Shepherd
Australian Shepherds är en av de bästa raser som trivs på utomhus, men så länge de har saker att göra när de är utomhus. De längtar aktivitet mest och behöver människor som förstår dem. De har en mycket stark bevakning instinkter och de älskar att valla. Hög energi hundar. Behöver mycket motion och de har krav på sitt folk för deras tid och uppmärksamhet.

8. Amerikanska Fox Hound
Den amerikanska Fox Hound ursprungligen framavlade för att gå efter rävar och så han trivs att vara i naturen. Han behöver gott om utrymme att ströva omkring och inte trivs inomhus. Han älskar att jaga och köra i flera timmar. Mycket aktiva och behöver ständig stimulans. Föredrar livet på landet istället för stadslivet. Intelligent, modig och har en personlighet som är lycklig.

9. Mer stora schweiziska berg förföljer
Denna ras har och lever på att vara utomhus. De var uppvuxna att vara utomhus för att vara en vakt, vagnar haul och djur besättning. De är en patient djur som också är en hund som är lugn. Intelligent, lojal, alert och kärleksfull. De är en ras som är vaksamma och kommer att skydda.

10. Old English Sheepdog
Denna ras kan bo var som helst, men har en förkärlek till levande utomhus. Han är en som hellre vara utomhus roaming men kan leva inomhus. De har en stark instinkt att besättning och kan också ses bara slappa runt. De behöver daglig motion och behöver en fast hand i utbildningen området. De är envisa och intelligenta.

Mest effektiva tips för potträning valpar
Ranking av 2009 Fantasy Football Running Backs
Sanningen om Oroande
My Dog Lexy
Hundar livrädd för åska: Vad kan man göra
Lösa problem kattlådan i Cats: Hjälp! Min katt pees på golvet!
Brad pitt kan du ha byggt mig ett hem för priset du spenderat på din Gerbiler hus
Fördelar med anta en katt
Vita Bites hundgodis
Romero Britto Bow Wow
De underverk i Calico – vetenskapen till varför de ser ut som

Leave a Reply