Bästa Utomhus Hundraser – Beskrivning och egenskaper

Många hundraser har genetiskt utformad för utomhus och utomhus arbete. Här är några av de bästa hundraser för utomhusbruk och njutning: Labrador Retriever
Labrador retriever har vunnit popularitet som en av de bästa utomhus hundraser för utomhusbruk, konkurrens och kamratskap. Dess tunga muskler och stark fysik gör den till en av de mest aktiva hundraser, och eftersom det är en ivrig elev har denna ras varit ett av de första val av jägare och outdoorsmen. Det är ett effektivt retriever av alla sorters spel, en god simmare, och gör en fin jakthund. The Lab används ofta i läkemedel upptäckt, som en tjänst hund, och i fält konkurrens. Upp till 25 inches hög och 80 pounds, är det bra med barn och andra djur och gör en fin familj följeslagare.
Golden Retriever
Denna ras är en av de mest populära raserna i USA, liksom erkänt för att vara en av de bästa raser för utomhus. Det är en lättlärd, energisk, och har använts endast för jakt, men i läkemedel upptäckt, som en ledarhund för blinda, och som en tjänst hund för handikappade. Vid 24 inches hög och väger 75 pounds, är dess temperament glad, vänlig och energisk. Rasen skall vara runt människor att vara nöjd. Med tillräcklig träning, gör det perfekt familj följeslagare.
Engelsk Springer Spaniel
Den engelska springer spaniel är känd som en av de mest aktiva hundraser, och är bra med både barn och andra djur, men får inte tolerera fåglar bra. Det är mycket sällskaplig och älskar att vara med sin familj. Rasen älskar vattnet. Cirka 21 inches hög och väger 50 pounds, är det en ras som har friluftsliv med sina mänskliga följeslagare.
Weimaranar
Denna ras är en annan av de mycket aktiva hundraser som måste utövas ordentligt. Det var uppfödd i tysk domstol för att vara en jakthund, och användes för att jaga rådjur, vildsvin och björn. Vid 27 inches hög och upp till 85 pounds, är dess temperament livlig och vänlig, men dess bullrande natur kan göra det olämpligt för mindre barn. Det är också en utmärkt vakthund.
Alaskan Malamute
Bred dra hem de tunga slaktkroppar som dödats av jägare, är Alaskan Malamute en stark, tung hund som trivs på utomhusaktivitet. Denna stora ras kan växa till 28 inches hög, och kan väga upp till 125 pounds, så flitig träning måste tillämpas för att övervinna sin envisa natur. Men det är också en godmodig, vänlig hund som är bra med barn och främlingar, och med rätt träning gör en fin familj följeslagare. Dess päls behöver stor omsorg.
Border Collie
Denna ras lever på att ha ett jobb att göra. Dess fysisk energi och mental snabbhet gör det till en ras som älskar utomhus. Föds upp för sin vallning kapacitet, är det intelligent och en bra elev, men dess energibehov kan göra det mindre lämpligt för familjer. Vid 23 inches hög och 45 pounds, är det en ras som blir väl överens med andra hundar.
Schäfer
Dess inneboende intelligens gör detta till en ras som har använts genom historien för seriöst arbete. Vid 26 inches hög och upp till 95 pounds, det är en stark, kapabel ras med ett bra temperament som avgudar sin familj. Det är också en känslig ras som krävs skonsam men ändå skicklig utbildning. Dess snabba förmåga att lära har gjort rasen en mästare i fältförsök.
Pointer
Pekaren är en av de första val som en jaktkamrat. Det går snabbt att lära sig, lojal och lyhörd, och är lugna inomhus. Även när du spelar är det alltid fågeljakt. Rasen kan vara för aktiv för yngre barn, men är lekfull och tillgiven med äldre barn och gör bra med andra husdjur. Vid 26 inches hög och 45 pounds, är det en bra all-around sällskapshund om de utnyttjades på rätt sätt.
Dalmatiner
Den dalmatiska, med sin välkända prickiga päls, är en av de bästa hundarna för utomhus. Med outtröttlig energi, älskar att ha något att göra, och inte hoppfull när ensam och uttråkad. Det är bäst med äldre barn, eftersom det kan vara för energisk för yngre. Vid 23 inches hög och väger 60 pounds, behöver den försiktiga, konsekvent utbildning och måste socialiseras tidigt.
Irländsk SetterKnown för sin glansiga, silkeslen rött päls, är den irländska setter en av de aktiva hundraser som behöver mycket motion för att vara lycklig. Vid 27 inches hög och väger 70 pounds, har en munter, sällskaplig natur som gör det bra med barn och en avgudad familj följeslagare. Rasen har en tendens att vandra, dock.

Varför din fågel Bites
Homemade Halloween för katter använda billiga hantverk Store
Hund trälådor Tips för den frustrerade Husdjur ägare
Sunshine
Chupacabra Semi-mytisk varelse Hittade Möjligen i Texas
Favoritleksaker och behandlar för din dyrbara Pooch
Terapi Hund: Historia och syfte
Alpacas och bovint virusdiarrévirus
Hur ta hand om dina hundar på sommaren
Låt oss sätta Big Oil i konkurs
De fem Hundleksaker för Power chewers

Leave a Reply