Bästa Sängar för små Hundraser

Kommer från en lång rad av chihuahua älskare, kan jag berätta att den perfekta sovande yta för små hundar är ett varv. Tyvärr ett varv är inte alltid tillgänglig för de små vrist Biters som min chihuahua, Squeak.
Antalet en plats för att få alla eventuella stilar av hund sängar är dogsbedsgalore jag älskar Designer säng Decorator Dog. denna lilla hund lyxig säng kommer med en platina-look huvudgavel och fotgavel. För ungefär $ 78,00 får du en liten hund säng som ser bra ut, är säkert fastsatt i ramen så att din hund inte kan dra den runt huset, och även har en egen damm ruffle.
Otis och Claude Sleep tillverkar moderna och mycket elegant liten hund sängar. Dessa sängar varierar i pris från $ 40,00 till $ 160,00, och finns i färger som matchar alla inredningar. Se entirelypets för beställningsinformation.
Den PetSafe Uppvärmd Wellness Sleeper faktiskt görs för katter, men din lilla hund kommer absolut älskar det. Små hundar tenderar att stanna kallare än sina större motparter, och denna säng ger en låg värme för att hålla dem mysiga. Det är också bra för äldre hundar med några värk och smärta. Du kan beställa den PetSafe Uppvärmd Wellness Sleeper från hund för ca $ 53,00.
Lucys Dog House (lucysdoghouse) är en hund älskare paradis. Denna webbplats bär allting immaginable att förstöra och skämma bort din kamrat. De donerar också 5-15% av alla inköp till Dog Rescue. Den extra lilla Bumper säng är perfekt för leksaker raser och finns i nio färger. Du kan beställa denna säng från platsen för $ 66,00, och om din beställning är över 100 $, kommer de skicka det gratis.
För natur-Conscious liten hund älskare, bär Lucys Dog House också Eco Nap XS, en uppstoppad, filt-liknande säng gjord av 100% återvunnen plast. Eco Nap XS finns i 4 dämpad färgkombinationer och för under $ 30,00 Detta är både en sparsam och grön val i liten hund sängar. Se lucysdoghouse för beställningsinformation.
Tja, det är allt på temat hund sängar. Jag måste gå ge en sovande yta till min egen lilla skräck, Squeak.

Orsaker till leversjukdom hos hundar
Rakitis hos hundar
Okontrollerbar Big Dog Lust Gone Wild
Amerikansk cocker spaniel: hudproblem, vårtor
Caboodleranchen – Ponte Vedra Beach, FL
Hur mata din hund: 5 Fördelar med en utfodring schema för din hund
Loppor och fästingar: en mardröm för husdjur och Du
Tips för att hålla din katt Kassaskåp på ditt fjärde juli Party
Log Home Cedar Dog House
Hur borsta Yorkshire Terrier
Tips för att spara pengar på Hundmat

Leave a Reply