Bästa leksaker för en nallebjörn Hamster

Även hamstrar är inte komplicerade varelser, de behöver en hög dos av kärlek och omsorg från deras ägare. Nalle hamstrar är kända för sin mjuka långa päls, ögon ömma och mildhet bland människor. För att din hamster att växa och bibehålla sin hälsa måste det ha ordentlig vård. Hamstrar som inte får tillräckligt med uppmärksamhet från sina ägare blir irriterad till den punkt där de kommer att bita och sova för det mesta. Denna aggressiva beteende är ofta kopplad till tristess som de flesta hamstrar trivs för uppmärksamhet. Hamster leksaker kan hjälpa ditt husdjur vara aktiv, frisk och naturligtvis glad.
Hamstrar är nattdjur som rum på natten medan alla andra sover. Det är viktigt att hålla leksaker i hamstrar “bur så att de kan spela under sin vakna timmar.
Bästa Hamster Leksaker – Wheel
Hamsterhjul är den vanligaste typen av motion och leksak. De är nästan nödvändigt att ha i ditt husdjur “bur för att hålla från att bli överviktiga och att hjälpa bota tristess när deras herre sover. I grund och botten kommer hamstrar hamnar på hjulet och gå eller springa. Detta är vanligtvis en hamster favorit sak att göra i sin bur. Hjul är typiskt plast eller metall och kan köpas från de flesta djuraffärer.
Bästa Hamster Leksaker – Motion Ball
En övning boll liknar en hamster hjul förutom det faktum att det kan placeras på marken. Träningsbollar är runda plastkulor som innehåller lufthål. Det är en cirkel på bollen som kan tas bort för att din hamster att komma in bollen. Väl inne är cirkeln sedan tillbaka och låses fast så att hamstern inte kan fly. Du kan sedan låta din hamster rulla runt huset i bollen eller i en blockerad plats i hemmet. Träningsbollar komma till nytta när man har att rengöra buren och det ger hamster massor av roliga och motion.
Bästa Hamster Leksaker – tuggleksaker
Hamstrar får mycket vassa tänder som kan vara smärtsamt för en människa om biten av en rädd hamster. Tuggleksaker kommer i en mängd olika texturer, färger och inredning för ett husdjur hem. De är viktiga för din hamster att ha för att tråkig ner sina tänder. Hamstrar brukar älska att tugga och praktiskt tugga på något i sin bur, inklusive barer. Att ge tuggleksaker för din hamster kommer att hjälpa dem att få från att tugga på saker de inte anta att och få dem att fokusera på att tugga på sina leksaker.
Bästa Hamster Leksaker – Klättrare
Pet hamstrar älskar att hoppa, klättra och vara aktiv. Att ge klättring leksaker dina husdjur “hem kommer att hjälpa dem hålla sig aktiva och de kommer att njuta av det roliga leksaker. Du kan köpa klättring leksaker för din hamster i en djuraffär eller gör din egen. Klättring leksaker kan göras från kartonger, toalett roller papper eller rör. Du kan också hänga rep från toppen av hamstrar “bur och ge stegar för sällskapsdjur att klättra upp. Se till att det finns en ventilerad säker topp på buren så att din hamster inte kan klättra ut.
Bästa Hamster Leksaker – Slutsats
Den viktigaste punkten är att nalle hamstrar är inte kräsen om vilka leksaker de får, men älskar att ha kul och spela. Det finns ingen anledning att spendera för mycket pengar på affären köpte leksaker när du kan ge din hamster en djungel gym med föremål i hemmet. Hamstrar kan underbara djur och kan faktiskt vara mycket kärleksfull om ägaren tillbringar rätt mängd tid med den lilla varelsen.

Mest aggressiva hundraser
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer
Jakthundar föds upp för jakt
Marsvin: lättskött och stor underhållning
Återuppliva din fågel med HLR
Hur bli av Hakmask i Valpar
Har din katt Spray i huset?
Översyn av Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier
Hur ta hand om din hamster tänder
Luxury Pet Hotels: Att välja den rätta för ditt husdjur vistelse
Olika arter av Parrot

Leave a Reply