Bästa Kookamunga katt och kattunge Treats

En av en katt eller kattungar favorit örter är kattmynta och ett av de bästa företagen att få kattmynta och behandlar från är Kookamunga. Kookamunga gör kattmynta godis, kattmynta växtbaserade blad, kattmynta spray och även catnip bubblor för att få dina katter eller kattungar att leka med dig, och jag kommer att berätta lite om varje Kookamunga produkt.
Den första Kookamunga produkt jag vill berätta är om Kookamunga Catnip Treats. Dessa catnip behandlar är gjorda verkliga catnip örter och de är smaksatta med kyckling och har en riktigt knaprighet för dem att dina katter och kattungar kommer att älska. Nu alla ingredienser i dessa smaskiga catnip godsaker är gjorda premium naturliga ingredienser som är hälsosamt och säkert för din katt eller kattungar att äta som en behandling en gång i en stund när du känner att behandla dem. Kookamunga Kattmynta Behandlar kostar runt två dollar för en fem uns behållare med kyckling krispigt catnip smaksatt godsaker.
Den andra Kookamunga produkt för katter som är bra är deras Kookamunga Catnip som är i form av små krossade catnip örter. Du kan använda catnips i sina kattleksaker, kan repa kuddar, mat eller om du gör även en kattmynta te ur den för dina katter att dricka som mina kattungar trotsigt kärlek. Detta är dock kattmynta riktigt stark så jag kommer att varna dig nu behöver du bara lite av det eftersom dina katter och kattungar kommer att gå nötter över det och kommer bli riktigt upphetsad och lekfull efter bara ha lite av det. Kookamunga Kattmynta kommer i ett litet paket för den kostar runt ett par dollar.
Den tredje och spännande Kookamunga produkt din katt eller kattungar och du även kommer att ha kul med är Kookamunga Naturliga Catnip Bubbles för interaktiv lek. Dessa bubblor är gjorda av ren kattmynta och giftfria ingredienser som är säkra för dina kattungar och katter att äta. Det sätt du använder dem är genom att helt enkelt blåsa bubblor med staven som du skulle vanliga bubblor för barn. Då dina katter eller kattungar kommer att jaga dem och hoppa upp och försöka fånga och äta dem för några super roliga underhållning för dig och några super bra övning för dina katter och kattungar. Kookamunga Natural Catnip Bubbles kommer i en fem uns bubbla behållare med lock och stav för cirka två dollar.
Nu den sista Kookamunga produkten jag ska berätta handlar om Kookamunga Natural Catnip Extract Spray. Denna kattmynta sprej görs med naturlig kattmynta och kan användas på dina katter eller kattungar leksaker för att få upp dem och flytta och ha lite kul. Du kan också använda den på sin katt sängar eller lådor katt för att få dem in i det om du måste ta dem till veterinären för deras årliga wellness examen, vilket kan vara till stor hjälp för dig och dina katter eller kattungar. Kookamunga Natural Kattmynta Utdrag Spray kommer i en fyra uns sprayflaska som kostar runt fyra dollar.
Du kan få alla dessa Kookamunga Catnip produkt online på djuraffären, Amazon och eBay. Du kan också ha möjlighet att få dessa underbara katt och kattunge behandlar på din lokala djuraffärer som Petco och Pet Smart. Jag känner några av mina vänner även kan hitta Kookamunga Catnip produkter för sina katter och kattungar på Walmart så du kanske även vill kontrollera deras också. Om du inte tycks kunna hitta dessa catnip produkter till någon av de nätbutiker och lokala butiker som jag har nämnt kanske du vill prova en onlinebutik på
eightinonepet.
Så, nu vet du lite om var och en av de bästa Kookamunga Catnip produkter för dina katter och kattungar. Jag hoppas att era katter och kattungar verkligen njuta av Kookamunga Catnip Treats, örter, sprayer, och bubblor. Jag vet att min kattungens säker gör. Jag önskar er all lycka i era katter och kattungar.

Tips för att välja och ta hand om ditt husdjur råtta
Guinea Pig: Är det husdjur för dig?
Kontinuerlig rörelsesekvenser Utbildning för hundar
Hur att bada en rädd hund
Hur man uppfostrar en Betta fisk
Kan din hund Kennel Hosta?
Great White Shark Faktablad
Hund lydnad utbildning Tips: inlärningspsykologi principer
Plocka ut en valp
Sluta din hund från att äta smuts
That Girl Versus Sex and the City

Leave a Reply