Bästa Inomhus Hundraser

Vissa husdjur mår bättre inomhus än andra. Katter och hundar är ett exempel. Men även inom hundar, det finns vissa hundraser som bättre hantera inomhus liv än andra. Vissa hundar är lyckligare inomhus medan andra är lyckligare utomhus. Om du funderar på att anta en inomhus hund, här är en lista över de bästa inomhus hundraser.

Chihuahua. Chihuahuas är mycket små hundar och mycket populära också. Många människor älskar denna hundras. Chihuahuas är bra inomhus hundar eftersom de hatar kyla och kommer ibland skaka när de är kalla. På grund av detta, de är inte negativa till doggie kläder eller tröjor, speciellt på en kall dag. Plus, de är mycket mild och bra runt människor och även små barn. Dessa hundar brukar kosta från $ 500 till över $ 2000.
Tax. Taxar är en annan typ av ras som är bra för inomhus. De är ganska aktiva inomhus och inte tänka inte ha utomhus utrymme. De klarar sig bra inomhus. De är bättre husdjur för äldre, men inte alltför små barn. Dessa hundar kostar i allmänhet från $ 250 till över $ 500.
Pekingese. Dessa är söta hundar som också brukar göra mycket bra inomhus. De har lite av ett temperament, men inte mycket. Ändå är de bättre för äldre barn och uppåt, inte för liten för barn. De tycker inte om barn som får för grovt med dem. Denna ras kostar vanligtvis från $ 500 till över $ 1500.
Pomeranian. Dessa är bra inomhus hundar. De brukar inte har något emot att klä upp och med sina naglar målade och att trimmas. Men med dessa hundar måste du vidta försiktighetsåtgärder för att hålla dem tystare under de varma månaderna, så att de inte överhettas. Dessa hundar bör inte heller ha för ung för barn runt dem. För mycket uppmärksamhet kan göra dem nervösa och bitförsök. De brukar kosta från $ 500 till över $ 5000.
Shi-Tzu. Denna hundras är ett annat bra inomhus slag. De är mycket känsliga för värme så att de kommer att älska att vara inomhus i den svala, särskilt under sommarmånaderna. Dessa hundar gör bra med lätta och försiktiga barn. Inte för mycket spänning. De brukar kosta från $ 600 till över $ 1500.
Basset Hound. Dessa är några söta, lurviga små varelser som gör stora inomhus. De gillar att springa runt och leka i timmar, dock, så du kanske vill låta dem utomhus i en liten gård lite. Däremot kan du låta dem springa runt i huset också. De är mycket tillgiven och bra med barn. De är en mild och mycket vänlig ras. Dessa brukar kosta från $ 500 till över $ 1000.
Boston Terrier. Dessa är en annan riktigt söt och bedårande ras av hundar. De gör väl inomhus och är inte alltför aktiva. De är känsliga för extrema temperaturer och därför älskar inomhus levande där vädret är fint. Dessutom är dessa hundar är de mest tillförlitliga hundar med små barn. De är mycket vänliga och har en mycket mild temperament. De brukar kosta från $ 600 till över $ 2000.
Maltesiska. Dessa är bra inomhus hundar. De kommer att göra bra utan en gård. Men en varningens ord för när man har denna ras hus hund. Ibland kan det vara svårt att housebreak, och de kan få bitförsök med barn som får grov med dem. Men dessa hundar älskar inomhus liv och göra stora följeslagare. De kostar från $ 600 till över $ 1000.
Dvärgschnauzer. Dessa hundar är bra för inomhus levande. De är mycket nöjda, alert, vänlig, och de älskar människor och barn lika. De är mycket säkra och tillgiven husdjur. Dessutom kommer de att bli bra med att bara vara inomhus. Denna ras kostar vanligtvis mellan $ 500 och $ 1500.
Kinesisk Shar-Pei. Denna ras kommer att göra okej inomhus. De är oftast måttligt aktiv inomhus och gillar inomhus levande eftersom de är mycket känsliga för värme på grund av deras vadderade huvud. Se till att de har gott om skugga och vatten är en nödvändighet. De är oftast mycket fredliga inomhus också. Och de är bra med barn och även katter, om de uppfyller dem medan de fortfarande är unga. Dessa hundar kostar från $ 400 till över $ 2000.

De är de bästa inomhus hundraser. Någon av dessa raser skulle göra stora inomhus hundar, och de alla älskar inomhus liv. Plus, de är alla stora husdjur och följeslagare.

Den gröna skräcken Cichlid
Meow Mix Fuktiga kattmat Påsar
Hästar: En Köpguide
Pet Care: Råtta
Hem rättsmedel för din hunds torr kliande hud
Great White Shark Faktablad
3 av de farligaste husdjur för barn
Inomhus Townhouse
Få mig Taggar Hem Pet
Hur man kan föra din första Kitten Hem
Hur man gör Hemgjort Hamster leksaker

Leave a Reply