Bästa husdjur för små barn

Om du har ett barn tre år eller yngre kanske du undrar vad husdjur som är bäst lämpad för ett barn i denna åldersgrupp. Efter alla nyfikna små småbarn älskar att dra hår och jaga djur för skojs skull. Du kanske tänker ett husdjur skulle leva ett mycket plågsam liv med din lilla Munchkin. Men det finns faktiskt många underbara djur som gör ganska bra med MINIATYRFORMAT tots.
Hundar
De flesta hundar är mycket bra med små barn. Nyckeln är att hitta rätt ras eller hund med vissa personlighetsdrag. Om du planerar att köpa en ren bröd hund några av de bästa raser för barn är golden retrievers, laborationer och Australian Shepherds. Du kommer också vill vara säker på att möta valpen och föräldrarna om möjligt innan det slutliga åtagandet. Se hur hunden reagerar runt ditt barn och ge dem lite tid att bekanta.
Om du väljer att anta en hund eller valp på din lokala djurhemmet du också vill vara säker på att leta efter vissa personlighetsdrag. Leta efter en kärleksfull tillgiven hund som visar tecken på lojalitet direkt. Till exempel, inte gnugga hunden upp mot dig och komma till dig direkt. Är han eller hon vänliga och fastställs tillbaka samtidigt. En hund som inte är alltför hyper och vänlig är den perfekta blandningen när du har små barn i huset.
Marsvin
Marsvin är avgudad av små barn. Dessa små varelser är söta, gulliga och även roligt att titta på. Även små barn kan lära sig att hålla ett marsvin. Dessa små gnagare är också lätt att ta hand om.
Fisk
Små barn älskar att titta på färgglada fiskar. Var noga med att välja en tank som rymmer gott om fisk. Din lilla barn kommer bli upphetsad att titta på fisken simma runt i tanken, och din lilla Tyke kan även lära sig att mata fisken. Dock bör de vuxna alltid ren tanken.
Små fåglar
Småfåglar, som parakiter är underbara husdjur för barn under sex år. Dessa fåglar kommer i en mängd olika färger. Om ditt barns favoritfärg är grön han eller hon kan absolut älskar en liten grön fågel som husdjur. Fåglar har en tendens att bli ensam i sin bur så det är en bra idé att ha mer än en fågel. Fåglar är också mycket lätt att sköta.
Få din Vet Secrets Guide på pets101
Också välkommen att besöka min blogg för gratis hälso-och wellness tips på naturalfamily.typepad

Hjärtmaskar i katter och hur man behandlar dem
Ta hand om ditt husdjur kanin
Starfish för ditt akvarium
FÖRHYDA Rengöring
Pet Care för Pineapple Svärdbärare
Allt om rasen: Basenji
Herrgård med veranda
Gör No-Kill Shelters Hjälp eller Hurt Pet Överbefolkning?
Mest aggressiva hundraser
Canine Bloat – Gastric Dilitation och tarmvred (GDV)
Genetisk Fördelning av gener som styr Labrador Retriever pälsfärg

Leave a Reply