Bästa Hundraser för varmt väder: Välj en hund som kommer att vara glada och friska var du än befinner

När du bor i ett mycket varmt klimat, välja hundar som gillar varmt väder är särskilt viktigt. Medan de flesta hundar är härdiga, anpassningsbara varelser, ta lite tid att forska hundraser för varmt väder. Du och din nya följeslagare kommer inte att ångra den här grundlighet.
Det finns många hundar som gillar varmt väder, vissa raser elimineras höger utanför bat. Hundar som mopsar, bulldoggar och boxare, med en kompakt, smushed utseende till deras ansikten, inte är lämpliga varmt väder hundar. Strukturen på deras näsa och passager andas gör dem mycket känsliga för värme sjukdom, eftersom de inte kan flämta för att lindra kroppsvärmen samt vissa andra raser.
Misströsta inte över förlusten av dessa val, dock. Läs vidare för en lista med utmärkta alternativ. Antalet hundraser för varmt väder outnumbers långt raser som inte tål det.
Prova en Chihuahua. Chihuahua är den första rasen många tänker på när man överväger hundar som gillar varmt väder. Hemma i Mexiko, är den korthåriga valp liten, energisk, och massor av kul.
Små hundar inte för dig? Jag bor i Phoenix, Arizona och jag delar mitt hem med en Golden Retriever. Utrustad med en underull för att reglera sin kroppstemperatur, är detta en hund som gillar varmt väder. Han älskar att sprida sig ut på lagen att suga upp strålar, även när temperaturen stiger över 100 grader.
Om en head-turner är mer din stil, och du är i marknaden för en hundras för varmt väder, anser Greyhound. Elegant och graciös, kommer denna hund få uppmärksamhet vart du än går. Som en smal hund kommer en Greyhound kunna hantera utöva i varmt väder, förebygga fetma.
Om du bor i en lägenhet och behöver se några hundraser för varmt väder som också trivs i ett mindre utrymme, vad sägs om en Cairn Terrier? Inte bara är detta en hund som gillar varmt väder, kommer han också bekväm i en lägenhet inställning. Så länge det finns människor runt är denna hund lycklig.
Inrikes säkerhet är ofta orsaken till att erhålla en hund. Om det är ditt mål, leta efter en Dobermann. Detta är en hund som gillar varmt väder och är en naturlig beskyddare. Med konsekvent, gedigen utbildning, kommer denna hund en utmärkt följeslagare och beskyddare både för din familj. Var noga med att kontrollera dina lokala regler, som ibland dobermann falla i den farliga rasen kategorin.
För att hålla både dig och ditt nya husdjur frisk och lycklig, det finns många saker att tänka på. Tillräckligt utrymme, rätt personlighet för att passa med din familj och jag ska erkänna det, ser, spelar en stor roll. Glöm inte att pröva din plats och väder, dock, och välj en ras lämplig för klimatet. När du checkar ut hundraser för varmt väder, alternativen ovan är ett utmärkt ställe att börja.
Resurser:

Hur man uppfostrar en Betta fisk
En Köpguide till Pet Food: Att veta vilka ingredienser att se upp för
Försäkring för din katt: Är det överkomligt?
Två skäl att hålla valpen Off av möbler
Ta reda på om din fisk är sjuk
Mini Lop Kaniner som husdjur
Tandvård för katter och kattungar
Hur att skydda djur i Heat
Hur Husdjur göra människor glada
Så här ansöker Horse Polo Wraps & Vad du bör veta om dem
Goniodysgenesis – ett öga problem hos hundar

Leave a Reply