Bästa Hundraser för Män

Hundens har alltid kallat människans bästa vän. Och för många hundra år hundar har varit våra följeslagare, våra lekkamrater, våra beskyddare, och en del av vår familj. Men med den senaste tidens våg av designer raser, aldrig tidigare hört talas om raser, och så cute-de-gör-du-sjuka miniatyr hundar dekorerad i Tutus och rosa doggy sneakers i våra designer bärare (sorry damer, du vet män don ‘ t få vår lilla hund besatthet), många människor kvar vandrande vilken typ av hund är perfekt för en karlakarl. En man som fortfarande inte får manikyr, bara solbränna om han råkar vara utanför under dagen (med läckra solglasögon linjer och alla), och älskar att dricka öl, rapa och kasta en pinne på bakgården till sin hund. Så vilka typer av hundar är det bästa för dessa män? Använda den stora mängd information som finns tillgänglig på nätet, liksom synpunkter från de män jag känner, nedan är vad jag har kommit fram till.
Enligt forskning bedrivs med Yahoo! Svar, skrev en hund älskare nyligen i sin blogg att de fem favorit raser för män är:
Schäfer
Pitt Bull Terrier
Labrador Retriever
Rottweiler
GRAND DANOIS

Författaren till bloggen samlades också de bästa fem favorit raser för kvinnor, och den största skillnaden mellan de två listorna var att kvinnornas favoritlista en inkluderade liten hund (en Chihuahua) och en golden retriever. Favoriten raser Listan för kvinnor är listade nedan:
Labrador Retriever
Schäfer
Golden Retriever
Pit Bull Terrier
Chihuahua

Personligen anser jag att en persons behov eller önskemål på en hund diktera vad hundras de kommer att gilla mer än deras kön. Med detta sagt, är det hundar som besitter egenskaper som önskas av män mer än kvinnor? Enligt en artikel på petplace, ja. De utvecklade en lista över tretton hundar som är antingen stora, muskulös, hotfull, muskulös eller lämpad för atletisk, utomhus typ aktiviteter. Deras lista är nedan:
Boxer
Rottweiler
Schäfer
Irländsk setter
Mastiff
Siberian Husky
Dvärgpinscher
Labrador Retriever
Beagle
Collie
BOSTONTERRIER
Mops
Dobermann

De tre hundarna som visades på båda dessa listor och andra listor skapade av bloggare är:
Rottweiler
Schäfer
Labrador Retriever

Min egen personliga preferenser för en hundras, även om jag är en kvinna, är rottweiler. Jag har för närvarande en Rott och en Mini-Pin, och även om jag älskar dem båda finns ett speciellt band mellan min Rott och I. Han föddes den dagen min fästman och jag började dejta, var han en Alla hjärtans dag present från honom, och innan jag hade min son han sov i sängen med mig (en California kung. Han skulle inte passa i någon annan säng!) Nu är han min £ 140 barn som är innehållet spenderar det mesta av sin tid utanför när det är trevligt och älskar att springa och leka med mina barn. Han närmar sig 8 år gammal, och jag är säker på att när tiden är rätt att få en annan hund vi definitivt kommer att få en annan rottweiler. Han är smart, lätt att träna, har aldrig skadat mina barn (fem och tre), och håller mig känner säkert medan min fästman jobbar tredje skift. Om du letar efter en älskvärd hund som också är skyddande av dess familj och tillräckligt stor för att skrämma bort eventuella fel doers är en rottweiler hunden för dig.
Naturligtvis intelligenta djurälskare inser att det finns mycket mer att tänka på när gör att viktiga beslut om vad hundras att få, till exempel vilken typ av utrymme du har, om du har barn, kommer mängden tränar hunden behöver, och om de har några speciella krav. Var säker på att du tar dig tid att forska i rasen och eventuellt prata med ägarna av rasen du är intresserad av innan du begår. Och njut av människans bästa vän!
Referenser: Hub Pages bästa hundarna Listor
Pet Place Hundar för Män petplace/dogs/dogs-good-for-men/page1.aspx – 117k

Topp 10 Mix hundar: hitta rätt Companion för dig
Feline Diabetes och rätt katt Diet
Olivers och Brownie dikt
Stora hundar för familjer
En översikt av den sällsynta Kaspiska Häst Ras
Ta hand om ditt husdjur nymfparakiter
Umgås din valp med andra husdjur och människor
Dog Grooming: Hur Groom en pudel
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Ta din hund att arbeta? Åh, det tror jag inte.
En guide till grönare din hund

Leave a Reply