Bästa hundar för allergiker

Barn och hundar verkar gå ihop naturligt. Baby boomers växte upp tittar Lassie och deras barn blev kär Benji. Hundar är bra följeslagare för barn och i sin tur kan ta hand om familjens hund lära ett barn om ansvar. Barn med allergier är ofta nekas tillgång till hundar på grund av sina symtom. Vissa raser verkar dock vara allergi vänliga, vilket innebär att de inte verkar för att utlösa allergier. Kom ihåg dock att ingen ras kan anses allergivänliga. Även hårlösa hundar har mjäll som är den vanligaste utlösande, de bara producerar mindre. Andra raser som producerar mindre ilska kan bära pollen och andra allergener inne med dem på sina rockar. Med detta i åtanke, vilka raser som är bäst för allergi lider? American Kennel Club listar följande raser som är kompatibel med allergiker
.Portugisiska Water Dog: Rasen har kastats in i rampljuset sedan första familjen antog utstationeringsdirektivet valp. Bra med barn, dessa energiska hundar är ett bra val för aktiva familjer som är villiga att ägna tid till grooming och motion.
Pudel: Rasen finns i tre storlekar Standard, Miniatyr och Toy. Poodles göra stora familjehundar. De kräver regelbunden pälsvård och motion. Även Toy Poodles ofta tros vara benägna att knäppa på mycket små barn, de bra med äldre barn. (Ingen förskolebarn bör någonsin lämnas oövervakad med någon hund.) Trots ett rykte för att vara bortskämd, kinkig hundar var Poodles ursprungligen uppvuxna som jakthundar.De är bara kinkig och bortskämd om deras ägare väljer att göra dem noga och bortskämd.
Bichon Frisé: Dessa små puff bollar är aktiva och sällskaplig. De anses god kamrat hundar.
Dvärgschnauzer: Schnauzer finns i tre storlekar, Giant, Standard och miniatyr. Även om alla är bra familjehundar, skyddande av deras territorium och bra med barn, endast den Dvärgschnauzer nämns som ett bra val för allergiker. Den Riesenschnauzer Club of America säger att Giant Schnauzer är inte nödvändigtvis allergitestade.
Kinesisk nakenhund: Denna ovanliga ras har två coat typer. Den hårlösa har knippen av hår på huvudet, svansen och strumpor (fot). Den Powderpuff är täckt med långt silkeslent hår. Den Powderpuff behöver regelbunden pälsvård, medan den hårlösa måste skyddas från solbränna. Den hårlösa sorten är också benägna att hudirritationer. Dessa hundar kräver inte mycket motion. De är kända för att vara kärleksfulla husdjur, de är sällskaplig och umgås med människor.
Maltesiska: Ett annat bra familjehund, kräver denna hund en daglig grooming att hålla sina rockar från mattor. Den lilla storleken på den maltesiska gör det en bra hund för bor i lägenhet.
Bedlington Terrier: Dessa hundar är kända för att vara bra med barn och lättlärd. De fäller väldigt lite och göra bra titta på hundar. Deras rockar måste borstas och kammas en gång i veckan åtminstone, det är en annan hund som behöver sin päls trimmas med pistmaskin. Dessa hundar är definitivt människor hundar som kommer att vilja spendera tid med familjen.
Mjuk täckt Wheaten Terrier: Denna hund är en som behöver en ägare som är tålmodig nog att ta itu med träning och disciplin. Enligt Soft Coated Wheaten Terrier Club of America, Wheaten kräver en fast hand från sina ägare. Vissa uppfödare rekommenderar att Wheaten valpar inte föras in i hem med spädbarn och småbarn eftersom Wheaten behov så mycket uppmärksamhet. De är också hundar som kräver en hel del kraftig motion. Även om brouchure från SCWTCA meddelar att dessa hundar gör väl som staden eller landet husdjur, även om de inte kan göra bra utan koppel.
Xoloitzcuintli (Visa-lo-sin-queen-TLI): Den Xolo kallas ibland den mexikanska Hairless. Dessa hundar finns i tre storlekar, Standard, Medium och Toy och har två coat varianter helt hårlösa och täckt i kort hår. Xolo s är energisk och alert. De är också mycket tillgiven sin ägare. Den hårlösa Xolo har ingen ilska, och inga loppor. Denna ras kan vara nära att vara den perfekta allergitestade hund.
Irish Water Spaniel: This Sporting hund är den största av alla Spaniels. Rasen är intelligent gör det lätt att träna. De kräver regelbunden pälsvård för att förhindra mattor sina rockar. Denna energiska hund skulle vara väl lämpad för någon som vill ha en hund för en promenad eller springa följeslagare, eftersom de kräver regelbunden motion.
Innan kommissionen antar en hund, är det viktigt att tänka på din livsstil och hur varje hund kommer att passa in i din familj. Mycket aktiva hundar som det portugisiska Water Dog kommer inte att vara innehåll till lounge runt huset hela dagen. En kinesisk nakenhund är inte valet för mycket aktiva personer. När du hittar en ras som du vill, hitta en seriös uppfödare. Om du inte känner dig bekväm att ta på en valp, leta efter räddningsorganisationer. Det finns räddningsgrupper för nästan alla raser. En räddade hund kan göra en underbar kamrat. Kom också ihåg att hundar är flockdjur och av naturen flesta är mycket sociala. När de blir en del av en familj, de är lyckligast när de är involverade i den dagliga verksamheten av familjen pack.
Det är viktigt att nämna igen att det inte finns någon magisk allergivänliga rasen. Vissa personer med svåra allergier kanske inte är kompatibla med någon av dessa raser. Och människor som lyckas att samarbeta existera med dessa raser bör också komma ihåg att det finns grader av tolerans. Ditt barn kan tolerera hunden, men inte kunna rykta sina sällskapsdjur. Även om det finns ingen ras som verkligen är allergivänliga, någon av de raser som nämns i denna artikel eller i American Kennel Club webbplats skulle göra en underbar följeslagare för någon som lider av allergier.

Vad är ländryggen område på en häst?
Hur huset träna en hund
Vad händer egentligen när ditt husdjur går in för operation
Det är en hunds liv!
Ska du köpa en Wolfdog?
Gick i höften i ett djurhem
Frågor att ställa när du placerar en Pet i ett nytt hem
Hur du kan hjälpa överviktiga husdjur
Crate Traning för hundar
10 åtgärder för att hålla Aquatic fisk Alive
Allt om rasen: Paperanian

Leave a Reply