Bästa Hund Sängar för små hundar

Det finns många olika raser av hundar, och de finns i många olika storlekar och från medium, stor och liten. Därför måste hund tillbehör finns i olika storlekar samt. Därför är det viktigt för dig att köpa exakt storlek för din hund. Till exempel behöver en liten Chihuahua inte en alltför stor säng utan något litet där det kommer att kännas varm och säker. Här är en lista över de bästa hund sängar för små hundar.

Lil Royal Bed med leksak. Detta är en hund säng för små raser som är en himmelssäng som omger din hund med fina, mjuka, bekväma värme. Detta är en mycket mysig liten hund säng som är gjord av mjuk plysch fodrad med strukturerad berber. Och innerkudde är vändbar. Ena sidan är plysch, medan den andra är texturerat berber, så det är anpassningsbar till din hund. Dessutom kommer denna hund säng med en royalty monogram och en plysch skallra hund leksak. Och det är finns i rosa eller blått. Du kan få denna kungliga hundsäng online på petshed för $ 38,95.
Chien Chaise. Nu säng det verkligen en lyxig hund säng. Det är lite rund schäslong för din lilla hund som är gjord av 100% allergivänliga polyester, och det kommer i en snygg faux leopard. Detta är den perfekta lilla loft för din bortskämd hund, liksom det borde vara för $ 139,00. Du kan få denna hund säng för de mest bortskämda hundarna online på fetchdog.
Hertigen Micro Velvet Dubbel Donut Dog Bed. Denna hund säng är en hunds ultimata lyxen. Det kommer att hålla din lilla hund varm och glad medan stil också. Detta är den mest bekväma hund säng på marknaden. Dessutom ser det ut som en liten hund soffa. Och det kommer i en mängd olika färger och mönster. Jag gillar verkligen Calypso mönstret. Du kan få en av dessa för $ 169,95 med fri frakt på dogbedsupplies.
Preppy Puppy Beds. Dessa är de perfekta lilla sängar för din lilla hund. De är super söt och ultra bekvämt för din hund också. De är gjorda av mjukt madras tyg och finns i söta, lekfulla färger av Camellia Pink Plaid eller Ivy League gräsplanpläd. Dessutom är det bra med dessa är att de är maskintvättbar. Du kan få detta för $ 49,99 på petsalley.
Coleman Husdjur Bone Lounger för hundar. Detta är en söt liten vilstol för hundar som är bekvämt och hållbara. Denna hund säng är gjord av tunga polyester och en tung stålram också. Den är gjord för att hålla och är söt också. Du kan få detta online hundsäng för ungefär $ 30 på Meijer.

Det är de bästa fem små hund sängar för små hundar. De är alla bekvämt för ditt husdjur, söt, och lyxiga. Din hund skulle älska att sova på någon av dessa magnifika hund sängar.

Internutbildning din katt
Tips om hur man vårdar för din valp
En guide till hemsökta hus i och runt Seattle, Washington för 2009
Argentinska Svartvita Tegus finns stora Pet Ödlor
Hur berätta om din hund har ett sår?
Hud Bölder hos hundar
Dook Dook Said Chinook Ferret: Spara mina Brothers & Sisters
Tips för att läsa din hunds kroppsspråk
Negativa känslor är mycket viktigt!
Anledningar varför du inte ska få din hund att arbeta
Anledningar till varför du bör inte ta din hund att arbeta med dig

Leave a Reply