Bästa Häst Ras för nybörjare Rider

Under hela min 30 år av att äga, utbildning och avelshästar, har jag kommit till slutsatsen att det inte finns någon bästa rasen för början ryttare. När jag använder begreppet början ryttare, skulle man förvänta sig att dessa individer tar lektioner från en professionell eller åtminstone från en erfaren horseperson. Häst ägande bör inte tas lättvindigt som du blir ansvarig för djurens välbefinnande, samt kostnaden för att välfärden, känslomässigt, fysiskt och ekonomiskt.
Det finns två grundläggande egenskaper jag söker i den perfekta partnern för en nybörjare ryttare. Först och främst är temperament. Oklanderlig marken sätt är ett bra ställe att börja. Någon ny till häst ägande min glömma de små detaljerna, som att gå upp bakom en häst och inte tillkännage din närvaro. Den idealiska första hästen kan skrämma, men kommer att utbildas för att göra det på plats, inte sparka ut eller utfall framåt. De bör lätt lyfta sina fötter som ska rengöras, vara bekväm bundna (helst), lätt sadlade, och acceptera alla typer av aktiviteter med eftertryck. Dessa ovärderliga goda sinnade djur bör acceptera ryttare misstag under sadel, såsom sparkar och dra i tyglarna samtidigt, tolerera ryttarens brist på balans, bor på gång bett om förrän du blir ombedd annars, och biggie, vet ordet Whoa. Om den nya hästägare måste kämpa, eller ännu värre, vara rädd om sin nya montera, kommer de att förlora snabbt intresset och ta upp en annan hobby med mindre belastning på sina känslor och deras plånbok!
Det näst bästa drag är ålder. Jag skulle vilja se lite ålder på den första fäste. Vanligtvis något över femton år har erfarenhet och regleras i sin personlighet. Vid denna tid i deras liv, kommer de att ha varit där, gjort det. De kan ha några kosmetiska ärr eller mindre, underhållsbara frågor sundhet, men dessa bör beaktas början ryttare förmodligen inte kommer att rida på hästen vid hårt arbete under långa tidsperioder.
Alltför många gånger jag har stött på folk som köper unga lager för ungdomliga ryttare, ett stort misstag. Den tuffaste sto jag någonsin ägt kom som ett resultat av detta fel. Hon var halv fullblod, halv kvartalet häst, just off banan och de köpte henne för sin nybörjare ridning dotter så att de kunde växa upp tillsammans. Självfallet, de äger inte hennes långa. Hennes ämnen startade på banan och fortsatte med bristande erfarenhet av dessa ägare. Jag tillbringade sex månaders markarbeten på stoet och hon så småningom blev min dressyr fäste för tio år, men hon var aldrig lätt, och ändå är det inte. Jag bönfaller någon söker för nybörjare mount, inte köpa en unghäst, någonsin.
Med dessa två viktiga egenskaper, är du på väg att äga en fantastiskt Montera först. Det finns så många underbara raser att välja mellan, Hästar Quarter, Appaloosas, Pony av Amerika, fullblod, Fjordar, målarfärg och listan skulle kunna fortsätta. Inte styras av bara ganska, ganska är så söt gör, eller färg för den delen. Du rider inte färg, din tur individen, oavsett färg eller ras. En av de finaste fästen jag någonsin ägt var en vanlig, brun valack av tvivelaktig härkomst, med rubriken kanna, hård benstomme, tacka hals, swaybacked, men med kindest sinnet, han var så lätt att rida, han var en sådan glädje i mitt liv. Jag kände den värsta stöten av många skämt om honom, men jag visste att nästa gång jokesters var bucked av, jag kunde rida rätt av dem på min stadiga springare och leende.

Reith Pet Cemetery – Toledo, Ohio
Hålla vatten av god kvalitet i ditt akvarium
Hur hitta en Boxer Uppfödare
Min älskade hund Boomer
Är en hund rätt för mig?
Viktiga steg i Puppy Health Care
Hur man sparar pengar genom att göra din egen hund leksaker
Vård av Beta fisk: AKA Siamesisk kampfisk och varför skulle du vilja en ändå?
Var hittar man den bästa Pet Memorial Produkter
Hur Husdjur göra människor glada
Fördelar med Professionell Dog Training

Leave a Reply