Bästa Hane i landet

Hur man säga adjö till ett djur som är medlem av hans familj? Hur en sörja avgång hans käraste vän? Livet är fullt av oupphörliga förändringar, ibland bara positivt det verkar. Dessutom händer döende att vara en annan kamp. Döden är så förfärligt i alla avseenden. Med döden kommer smärta, sorg för levande och adjö är för evigt. Förtvivlan är den givna.

Hennes stora gröna ögon, ack så vackert. En gyllene brunaktig ansikte med ett leende som lyste upp hennes nötbruna ögon. Hon var absolut förtjusande. Rosa gris-liknande näsa, i hennes mun och hennes ögon var klädda i rosa också.
Hertiginnan Pleasant Valley var hennes registrerade namn, men jag kallade henne min stora valp Girl, hertiginna Ann, Bästa Hane i landet, nederländska, nederländska e-Puh, och med all sannolikhet andra namn jag har glömt. Hon var den bästa hunden i landet, ytterst lojal och lydig.
Hertiginnan ursprungliga herre dödade sig själv, så min son tog hunden i. Han hade önskat henne när hon var nyfödd valp, men min man inte godkänna. Så han observerade henne växa upp genom att vara på grannarna dag ut och dag in med henne. Han blev kär i henne så när grannen vän dog, var min son det som slutade med hunden.
I själva verket hålls han henne på sin flickväns hus där han var för det mesta. De bröt upp efter hunden var det 2 år. Han förde henne hem till mig och min man eftersom han fortfarande bodde hemma då. Självfallet, min fästman och jag blev hennes mästare.
Hertiginnan är en labrador retriever, den mest älskade hund i Amerika. Hon var den mest älskade hund i mitt kvarter också. Den som hade nöjet att träffa henne eller vara med henne direkt älskade henne. Hon var en kärleksfull, gosa valp som bara blev större och äldre. Det valp i hennes kom ut klart och tydligt.
Hertiginnan tog sitt sista andetag på 18 aug 2009. Hon kämpade länge och hårt för att överleva och vara så kärleksfull och godhjärtad för alla som kände henne. Hertiginnan är den bästa hund som jag någonsin har känt. Jag älskar henne så mycket, om inte mer än vissa människor jag känner. Hon sköt sig att överleva och dela sig med min familj och jag slut hon var tvungen att släppa taget, och hon när jag släppte henne.
Jag har alltid gjort upp lite låtar för mina djur och barn både, så jag hade en speciell sång-låt, jag kallar det för hertiginnan och familjens katt, Juju. De var de bästa vänner.
…Hertiginnan och Juju, jag älskar dig två två
Juju och hertiginnan, jag älskar dig mycket-es!
Rest In Peace Duchess

Topp 5 Dog Training Videos
Naturligtvis Befria ditt husdjur av loppor
Hur gammal är din katt?
Hur man gör Quick & Simple Homemade leksaker för ditt husdjur
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Fördelar med borstar Hundar Tänder
Hur du skyddar dig från en hund Attack
Varför din fågel Bites
Fördelar och nackdelar med metoder loppor
Naturliga Flea Killers för hundar
Argentinska Svartvita Tegus finns stora Pet Ödlor

Leave a Reply