Bästa Guard Hundraser

Är du funderar på att köpa en vakthund, men är inte riktigt säker på var du ska börja? Följande tio raser är några bästa val, baserat på storlek, styrka, utseende och temperament.
Doberman Pinscher – Den DobermanPinscher försvarar starkt dess territorium och är en av de enklaste vakthundar att träna. Doberman är extremt lojala och pålitliga till sin herre, vilket gör dem till självklara beskyddare. Doberman medium storlek (24-28 inches i mankhöjd och cirka £ 70) gör det till ett bra val för ett hus hund samt en vakthund. Denna topp vakthund valet är extremt energisk och intelligent, vilket gör lämplig utbildning och hantering viktigt.
Schäfer – Den tyska Shepherd är ganska lätt att träna och både en lojal familjehund och en utmärkt vakthund, vilket gör det bästa valet för en familj husdjur. Denna hund kommer sannolikt att skälla på inkräktare, men är i övrigt tyst. American Kennel Club beskriver schäfer som direkt och orädd, men inte fientlig.
Great Dane – Den stora dansken som ofta beskrivs som Gentle Giant, men dess imponerande utseende (den föredragna höjden är minst 30 inches i mankhöjd och vikt kan variera mellan 100-150 pounds) och tendens att kraftfullt försvara sitt territorium gör det bästa valet för en vakthund. Rasen utvecklades ursprungligen för att jaga vildsvin, en våldsam djur.
Rottweiler – Den Rottweiler beskrivs av amerikanska Rottweiler klubben som en lugn och självsäker hund, som har en inneboende vilja att skydda hem och familj. Ett utmärkt vakthund val är rottweiler både mycket intelligent och mycket trainable. Rottweilern är en stor hund, som sträcker sig mellan 22-27 inches i mankhöjd och väger upp till 135 pounds, och har en tendens att stöta familjemedlemmar (en naturlig tendens anor sin boskap herding dagar). Detta kan vara problematiskt för familjer med små barn eller äldre hushåll.
Bullmastiff – Ursprungligen en korsning mellan Old English Bulldog och den engelska mastiffen, mod, lojalitet och starkt skyddande instinkt av Bullmastiff gör det bästa valet för en vakthund. Den Bullmastiff är en lugn hund och kräver inte mycket motion eller trimning, vilket gör det till en bra vakthund val för ett hus eller lägenhet.
Boxer – Boxer har en naturlig misstanke om främlingar och är extremt smidig, stark och alert, vilket gör dem utmärkta vakthund kandidater. Deras tysta natur och mindre storlek (22-25 inches i mankhöjd och vikt ca 55-70 pounds) gör dem en topp vakthund valet för bor i lägenhet. De är, emellertid, mycket energisk och kräver mycket övning.
American Staffordshire Terrier – För att beskriva denna hund, säger American Kennel Club Även vänlig, är denna ras lojal mot sin familj och kommer att skydda dem från alla hot. Modig, envis, och extremt stark, är amstaff en utmärkt vakthund kandidat. Hunden är en syssling till American Pit Bull Terrier. Dessa bulldog-terrier kors ursprungligen fötts upp för att användas i striderna. Som ett resultat, bör man vara försiktig i sina val som en vakthund. Blivande ägare bör välja hundar från välrenommerade uppfödare endast och bör starkt förpliktigas att bestämt träningsschema när hunden är fortfarande ung. Vidare bör ägare forskning om de bor i ett område som har passerat rasspecifika lagstiftning som förbjuder eller begränsar ägandet av American Staffordshire terrier innan ett denna hund hem.
Rhodesian Ridgeback – Den Rhodesian Ridgeback ursprungligen uppvuxna både att jaga lejon och vakt och skydda sin familj. Följaktligen är de bästa valet för en vakthund. Rhodesian Ridgeback är modiga, starka och smidiga hundar. De är också mycket intelligent, självständig, viljestark hundar som kan tendera att komma in hyss om de inte hanteras på rätt sätt. Som ett resultat, de kräver en mycket positiv motivation att utbilda dem i traditionell lydnad. Blivande ägare av Rhodesian Ridgeback bör åta sig att delta i en vecka klass lydnadsträning och öva med sin hund på en daglig basis.
Akita – Den Akita sitt ursprung i Japan många år sedan och parades med jakt björn, älg och vildsvin. Akita är en instinktiv vakthund som bildar starka familjebanden. De är i allmänhet lugna hundar, men kommer skälla på personer som anses vara inkräktare och kommer att försvara sitt territorium.
Riesenschnauzer – Den Riesenschnauzer uppstod när Standard Schnauzer var uppfödd med det svarta Grand Danois, vilket ökar dess kraft och styrka och får den att förvärva gottfinnande en skyddande hund. Den Riesenschnauzer är både en djärv och pålitlig vakthund och en godmodig, stilig familjehund med en pålitlig temperament. Ofta kallad kardborreband hund på grund av deras tendens att hålla sig till sin herre, är den Riesenschnauzer bästa valet för familjer som önskar både en vakthund och en kamrat.
Det finns andra raser där ute som också kommer att göra utmärkta val vakthund. När funderar på att köpa eller anta en hund, bör presumtiva köpare alltid göra sina läxor. Var noga med att undersöka rasen ordentligt för att försäkra att du väljer en hund vars storlek, temperament, utbildningskrav, grooming krav och aktivitetsnivå passar din livsstil. Också vara säker på att grundligt undersöka alla uppfödare från vilken du funderar på att köpa en hund. Om du tar dig tid att forska ditt val noga, är du sannolikt att hitta den perfekta vakthund och följeslagare för dig.

Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Katt och stråkar: Söt men dödligt
Hund Attack skyllde på ras
Albinoråtta Care
Vad ska du leta efter i en Boarding Kennel?
Grymt Presenttips för hundar
En översikt av den sällsynta Kaspiska Häst Ras
Deprivation
Ras Egenskaper-Trakehner häst
Djurägare: I mål om Rapture ..
Omsorg om Aged Horse

Leave a Reply