Bästa Fem kattgodis för dina Kitties

Försöker hitta kattgodis för dina kattungar att njuta kan vara svårt eftersom det inte många att välja mellan. Jag har dock kattungar själv och har hittat fem av de bästa katten behandlar för dem och jag skulle vilja säga kattägare därute vad de är.
Nu en av de bästa katten behandlar jag vilja mata mina kattungar när de förtjänar lite godis är Pounce Perks. De kommer i ett krispigt form och en mjuk kryddig formulär. De kommer även i några olika smaker samt såsom kyckling, ost, skaldjur medley, och tonfisk. Dessa läckra katt behandlar dina kattungar kommer att njuta komma 6,5 ​​uns behållare och behandlar görs med riktiga råvaror. Bäst av allt en behållare kasta Perks oftast bara kosta runt en dollar och kan pågå dig för ett par månader beroende på hur många katter du har. Det verkar mina katter favorit Pounce Perks är ost smaksatt dem eftersom alla katter verkar gilla ost.
Några andra stora katt behandlar jag vilja ge min kattungar kommer från Friskies kattgodis och de kommer i ett krispigt form som kallas Party Mix. Du får dessa krispigt välsmakande kattgodis i några olika smaker samt såsom räkor, kyckling och kalkon. Friskies kattgodis kommer i en 2,1 uns förseglad påse för runt en dollar. Mina kattungar verkar verkligen gillar kyckling och kalkon smaksatt sådana bäst, men dina katter kan ha en annan smak bättre.
Annat märke som gör riktigt bra kitty godis skulle vara Whiskers. Morris har några krispigt och mjukt kattgodis ut kallas Whisker Lickins. Whisker Lickins kommer i några olika smaker samt som tonfisk, krabba, lax, kyckling och ost. Nu dessa särskilda kattgodis hjälp med vinsten kontroll för att hålla dina katter tänderna rena, friska och starka. Morrhår Lickins kattgodis kommer i en 3 uns förseglad påse och behållare för ungefär en dollar och hälften och de är gjorda med riktiga råvaror också. Den enda smaken mina katter äter från Whisker Lickins är laxen, men återigen din kisse kanske gillar andra smaker.
Nu om din katt gillar din valpar hund behandlar än du kanske vill prova Dingo Behandlar för katter. De Dingo Treats är gjorda med äkta nötkött och gör att din katt att tugga bort och njuta av en välsmakande bit nötkött som läcker kryddig behandling som kan hamna hålla dem upptagen i timmar. Jag vet att min katt älskar dessa Dingo Treats för katter, men det är bara för att han tror att han är en hund och kan agera och äta som en. Dingo behandlar för katter kommer i en förseglad 1,5 uns påse för runt fyra dollar.
Den sista behandla för att ge dina kattungar om du vill ha roligt att spela med dem och ge dem möjlighet att njuta av en särskild behandling skulle vara Kookamunga Catnip Bubbles. De är gjorda av äkta kattmynta och ogiftiga ingredienser och verkligen hålla dig och dina vilda kattungar sysselsatt i timmar. Nu Kookamunga Catnip Bubbles kommer i en behållare precis som bubblor göra med lite wond och allt du behöver göra är att blåsa bubblor runt dina kattungar och de kommer att gå nötter försöker fånga och äta dem, och när de gör fånga och äta dem De kommer att njuta av smaskiga kattmynta i varje bubbla och de vill att du ska blåsa några fler bubblor för dem att fånga. Kookamunga Kattmynta Bubbles kommer i en liten 5 fluid ounce behållare och det bara kosta runt två och dollar halv.
Nu kan du få alla dessa enorma kattgodis på Petco, Pet Smart, Pet Quarters, och eventuellt andra djuraffär i ditt område. Du kanske till och med kunna hitta dessa fantastiska pott godsaker på Walmart och Target och online på apotek, petsupply-Store, cheappetstore och rabatt-Pet-köpcentret. Jag hoppas att alla era kattungar verkligen njuta av alla dessa läckra kattgodis. Jag vet att mina kattungar gör.

6 Fisk bör du aldrig sätta i din akvarium
En Köpguide till Pet Food: Att veta vilka ingredienser att se upp för
Tips för att ta bort grader från hästar MAN ELLER SVANS
När är Doggie Daycare en bra idé?
Hund Förgiftning: Tre typer varje ägare måste veta om
Hur ta hand om en chinchilla
Allt om rasen: Grand Danois
Barack Obama illgärningar amerikanska hundar
Hur att rengöra hundens tänder
Pet Care: Råtta
Pet Care för Geckoödlor

Leave a Reply