Bästa DIY Dog tvättar i San Antonio, Texas

Unna dig och din fyrbenta vän rätt. Nästa gång du funderar på att ge din hund ett bad, gå till en gör-det-själv hund tvätt. För ett litet pris, kommer du att spara tid och undvika trauma gräl med en våt illaluktande hund. Vi pratar inte mer tillbaka stam försöka häva den lurviga Hiney i badkaret, inte mer hår tovigt i avloppet eller fastnat på väggarna, och inga fler högar av doggie tvätt.
DIY hund tvättar tillgodose alla dina behov, från förhöjda bad bås med ramper till mjuka torkar som inte brinner eller blåsa bort ditt husdjur. Varje bark boutiquehotell erbjuder en rad produkter och à la carte tjänster.
Om du bor i San Antonio, här är 3 fantastiska pooch spa som vänder bad tid till rolig tid.
FÄHUND
2520 N. Main Ave.
Dirty Dog lever upp till sitt motto: Rensa upp världen, en hund i taget. Detta generöst lager DIY hund tvätt, som ligger några kvarter norr om San Antonio College, har allt du behöver för att få din kompis mousserande rena. Butiken har en handfull upphöjda badkar med åtgärder för att hjälpa din hund in i och ut ur badet. Varje tub är bekvämt åtskilda av en avdelare för att minska doggie distraktioner och oavsiktliga dousings. Tvättställ funktioner temperatur-reglerade sprutor. Och med butikens gummi handhållna skrubber som hjälper lödder och lyft löst hår får du ut det mesta av schamponering din hund. Priset inkluderar förkläde, utan tårar schampo och balsam, skrubbers, handdukar, borstar och kammar, ingen värme torkar, nagelsaxar och öra renare.
Pris: $ 13 – $ 17 (beroende på vikt)
Pawderosa Ranch
923 Clydeville Road
Detta är inte din vanliga hund tvätt. Framröstad som bästa Pet Boarding Facility från San Antonio Ström och vinnare av 2008 River City Tails Reader Choice erbjuder Pawderosa Ranch en rad tjänster från doggie dagis och ombordstigning grooming och self-serve hund tvättar med en vilda västern tema. Följ den rustika skylt Wash Barn (Dirty Dogs Done Dirt Cheap) för en fantastisk DIY hund tvätt erfarenhet. Välj bland en mängd av helt naturliga schampon. De erbjuder även ett schampo för att ta bort doften av skunk från ditt husdjur päls. Förhöjda bad stationer har steg för arbetsföra hundar. Om ditt husdjur inte kan hantera dem, det finns en hiss. Handdukar, ingen värme torkar, våtservetter örat, klippmaskiner spik och förkläden ingår i priset. Rabatter med dagis eller ombordstigning.
Pris: $ 15
Lucys Doggy Daycare and Spa
2250 Thousand Oaks, Suite 200
Detta fem-tass spa erbjuder grooming, dagvård, ombordstigning och en endast för medlemmar park med riktiga gräs för att jaga och brottning matcher. Lucys är djupt in förstöra ditt husdjur med enskilda promenader, massage, platt-tv i ombordstigning sviter och en meny med individanpassade tjänster som tandborstning. Och den vänliga hjälpen inte stannar bara för att du släpper in för självbetjäning hund tvätt. Butiken erbjuder den vanliga mängd bekvämligheter – schampo, handdukar, borstar och ingen värme torkar – i en oklanderligt ren miljö. Dessutom är de upphöjda badkar (med steg) helt fodrad med gummimattor så det finns ingen risk för att ditt husdjur får klorna fastnat i gallret. Dessa är bara några av anledningarna till Lucys har röstat bäst i klassen för trimning och ombordstigning av River City Tails och San Antonio Current respektive.
Pris: $ 10 – $ 16 (beroende på vikt)

Plast kyrkan: Del 1: Burn Factor
10 Bästa Miniature Hundraser
En guide till grönare din hund
Allt om rasen: Storpudel
Varför äga en katt?
Pet Igelkottar
Hur kunde ni
Inga hundar tillåtna – Ta inte Fido att arbeta
’80s Flashback
Tre platser i Austin där någon annan kommer att träna din hund
10 tips för att välja den bästa Dog Breed

Leave a Reply