Bästa 5 stor ras hund livsmedel

Nu med många olika typer av mat ute du vill veta vad som är några av de fördelar och nackdelar med att köpa maten. Nu finns det många olika typer och slag att välja mellan. Du vill vara säker på att du hittar något som din hund gillar och som kan vara den svåraste delen. Utöver detta men vill du att hitta något som är något billigt, en bra mängd för vad du betalar för, och att den har ingredienserna en stor hund behöver.
Nedan är bara en lista på 5 olika typer av stora mat ras hund.
1 NaturaPet Innova Evo Stora Bites-Nu vet jag att det har ett stort namn och allt, men det är definitivt top-of-the-line grejer när det gäller att köpa din stora hundens, hundmat. Nu med denna mat är att det ger din hund smaken den vill och något som kommer att ge det smak nästan en kopia av vad en rå mat skulle. Den har en hel del viktiga ingredienser som hundar tycker om, och ingredienser som är ytterst hälsosamt för dem. Några av vilka inkluderar följande: kyckling, kalkon, potatis, ägg, äpplen, tomater, kalium, morötter, vitaminer, keso, och vitaminer, och de är bara för att nämna några. Så du vet att denna typ av livsmedel bara är fylld av många ingredienser som hund behöver för att lyckas i deras dagliga liv. Det hjälper också göra sina rockar tjockare för de hårda temperaturer, gör dem inte heller behöver bajsa lika mycket, och i slutändan ge din stora hund mer energi de behöver.
2 Ett annat bra alternativ för din stora hund skulle vara en relativt billig uttag också, IAMS hundmat. IAMS berömmer sig med att ha många olika typer av livsmedel för husdjur och djur, och en av deras specialiteter är hundar. De har ett par olika typer av mat för din stora hund att äta. Några av vilket inkluderar mat för att hjälpa en äldre större hund, en hund som är frisk eller arbetar mot att bli friskare, och även för de hundar som föredrar deras kött och kolhydrater har IAMS dem alla. En typ föreslås för stora hundraser är ProActive Hälsokost de främjar. Det ger dig hund rätt tillskott av mat de behöver i sin dagliga kost, samtidigt som det håller dem friska och levande till sin fulla potential. Slutligen ger dem den energi de behöver för att få dem genom varje dag i sitt liv.
3. En tredje produktlinje för din stora hund för att försöka skulle behöva Nutro. Nutro har varit ledande inom hund-och livsmedelsproduktion under en tid nu och de levererar din hund med bara top of the line grejer och full av saker din hund behöver för att få igenom sina liv friska och rikligt. Nu sak om Nutro är att alla deras mat hund produktlinjer använder helt naturliga eller ekologiska produkter i sina livsmedel produktioner. Några av deras berömda ingredienser inkluderar kyckling, lamm, hel brunt ris och många, många fler. De flesta av deras mat använder vitaminer som hjälper din hund i rötningsprocessen. Det hjälper också att bygga din hund stark och riklig päls av hår samt frisk hud som gör att din hund att göra alla sina dagliga aktiviteter, samtidigt som man håller ett aktivt och inte behöver oroa sig för sin hälsa eller andra problem. Detta är en idealisk hundmat linje för dina större hundar.
4. Fjärde är BLÅ Buffalo Large Breed Adult hundmat. Nu är denna grejer rankas bland några av de bästa hund livsmedel där ute. Väskor kör dig runt $ 16 – $ 25 för mindre portioner och upp till $ 50 för de större säckar av denna typ av hundmat. Den har två huvudsakliga ingredienser som består av: kyckling och brunt ris. De gör sin mat generaliserat för större hundar och bidra till att främja hälsosammare gemensam styrka. En topp av de två viktigaste ingredienserna innehåller också många hela korn och grönsaker som din hund behöver i sin dagliga kost. Hundar ska konsumera upp till 2 måltider av denna typ av mat per dag, och ransoner kan variera på exakt hur stor din hund är, eller om du främja viktminskning för din hund också. Väskor finns i storlekar som sträcker någonstans från 15 till 30 kg. De flesta lokala djuraffärer innehåller detta livsmedel specialitet hund. Om du vill behandla din hund, men ändå hålla honom mycket friska och aktiva samtidigt, än detta är maten för din stora hund.
5. Sist men absolut inte minst, är Royal Canin MAXI Large Breed Adult hundmat. Återigen en annan av dessa längre namn, men det är definitivt förpackningar en punch när det gäller täckande dina hundar äter behov. Det innehåller många ingredienser som hundar älskar och njuta, av vilka inkluderar: kyckling måltid, brunt ris, vitaminer, mineraler och andra fetter och oljor och kolhydrater som din hund behöver i sin dagliga kost. Denna typ av hundmat använder specifikt olika aminosyror för att hjälpa din hund att främja en hälsosam livsstil under hela livet och hålla viktiga vägen. De stolta sig också i hur de formar sin mat foderbitarna. De konstruerade dem så att hundar inte skulle ha problem att plocka upp dem, och såg till att när hunden skulle smälta dem, skulle rötningsprocessen gå smidigt och lämna din hund på gott humör. Liksom andra de främjar också gemensamma styrka tekniker, samt att hålla hundarna hjärtat friskt för att de ska leva sina liv på sin fulla potential. Liksom andra hjälper även hundar få en tjockare och mer färgglad päls också.
Du kan läsa mer om alla andra typer av stora mat ras hund, eller olika hund och livsmedel katt och produkter på följande webbplatser: Petco /
Purina /
Iams /
PetSmart /

Cherry Eye hos hundar
Cockatiels 101: mindre kända tips
Hur att behandla Regn Rot och regn Skålla hos hästar
Hur man beter sig i en Dog Park
Pound valpar. Det bästa sättet att gå!
En australiensisk Pony
En Dog Day Meditation: Gud och min hund
Toy Rat Terrier en tuff och vänlig liten hund
Ta äldreomsorgen Dogs
Burmesiska Python: South Florida nytt hot
Topp 10 Hundraser föredras av kvinnor

Leave a Reply