Bäst av AC Halloween Special Effects

Specialeffekter är en så intrikat del av Halloween spöklika ljud och överraskningar poppar ut ur hålen. Bilder med ögon som tittar du och huvuden utan kroppar som pratar med dig är alla invecklade delar av Halloween. De effekter som kan skapas kan vara auditiv, vilket är något som du hör, eller visuella, vilket är något som du ser. Huruvida visuella effekter eller ljudeffekter, de gör Halloween spöklik och makaber. Dessa är några idéer för specialeffekter från AC författare.
Julieann delar några stora visuella effekter i artikeln Halloween Special Effects: Gör-det-själv-knep för att behandla. Hon har en levande huvud, en slaktare scen, och en falsk motorsåg attack. Hon ingår information om material och instruktioner om hur man gör effekterna ser riktigt.

Sarah F. Sullivan talar om att skapa och spela in ljudeffekter i artikeln Do It Yourself Halloween Special Effects. Vissa hemlagad ljudeffekter Hon föreslår är sviktande golv och dörrar, racketen dörrar, fotsteg, en bubblande kittel och mycket mer. Idéerna är mycket enkla att skapa och är ett utmärkt sätt att skapa en bra skrämma för Halloween.

Sabrina Young ger tips om hur du skapar visuella effekter för att förstärka en kostym med smink. Artikeln Low Budget Film Tips 6: Specialeffekter och mode Makeup innehåller idéer för att skapa falska blod och använder smink för att göra blåmärken. Hon ger också råd om vad man ska köpa nytt och vad som kan användas.

Paula Myers föreslår Prova Halloween Express för dräkter, tillbehör, rekvisita och specialeffekter. De har dekorationer, tillbehör, eller vad du behöver för att skapa den perfekta Halloween inställningen.

Greg Brian berättar att Classic Haunted House Special Effects Album Göra en digital comeback. Skivan släpptes första gången av Disney 1964. Med tiden blev det en standard för hemsökta hus. Skrik och stönanden bara ett spår på skivan. Nu kan vi höra en digital version.

Freida Thomas delar vissa platser där vi kan hitta gratis Halloween musik online. Spooky Halloween Music, Gratis Halloween Musik och många andra webbplatser diskuteras i denna artikel och länkar för varje webbplats ingår.

Sherri Granato talar om Halloween: Lägga till Fear Factor till din fest. Hon talar om vikten av belysning, använder för torris, skrämmande musik och ljud, samt recept för en makaber glädje.

Darin Torrie ger anvisningar om hur du skapar en radioaktiv Mad Scientist Halloween dräkt. Instruktionerna är steg-för-steg och detaljerade så att alla kan skapa denna.

C Jeanne Heida berättar hur man gör en Spooky Halloween kyrkogård. Steg-för-steg instruktioner börjar med carving gravstenar till att skapa specialeffekter.

Bekanta dig med St Bernard förföljer
Enkla tips för vård av ditt marsvin
Är din hund mat Brand du lämnar Raw Dog känsla?
Hur man sparar pengar genom att göra din egen hund leksaker
Giant engelska mastiffen: Size Frågor och svar
Anledningar varför du inte ska få din hund att arbeta
Välja en sällskapsfåglar
Hur ta hand om Land eremitkrabbor
Topp 5 liten ras Hundfoder för valpar och vuxna hundar
Tips för hand om en äldre hund
Förklaringar till vissa beteenden husdjur katt

Leave a Reply