Barnvänlig kattraser

Medan den älskade huskatt kan vara stora företag för ett litet barn, inte alla raser är likadana. Katter med vissa dispositioner helt enkelt inte är kopplade stå ut med uppmärksamhet av barnen, och en del kommer att få rent våldsamma om en ung går över gränsen. Å andra sidan, verkar vissa kattraser inte tänka alls och umgås med barn berömda. Här är några av de mest barnvänliga kattraser.
Amerikanska korthår
Den amerikanska korthår är utan tvekan den bästa katten för barn och är överst på listan över rekommendationer från veterinärer och katt experter produkt. Den amerikanska korthår är egentligen av europeisk härkomst och var en tidig invandrare till kolonierna. Deras fjädrande päls finns i en mängd olika färger och mönster. Till skillnad från de berömda snooty långhåriga, är denna ras en enkel, husdjur som kommer befriend varje familjemedlem om de behandlas kärleksfullt. Även om vissa amerikanska korthår gillar verkligen att få ut av hem för en jakt, det gör för en väl anpassad hus eller lägenhet katt om de hålls inomhus från en ung ålder.

Brittiskt korthår
Den ennui ögon Brittiskt korthår är lika väl lämpad för ett hem fullt av barn med det lugn, lekfull temperament. Den brittiska korthår har även leka med familjens hund! Var medveten om att denna ras inte vilja ha lite mer ytor hemma om det är tillåtet.
Abyssinian
Den Abessinier är en av de mest sociala kattraser, och kombinationen av dess lätta att gå temperament och behov av frekvent lek och uppmärksamhet gör den idealisk för hushåll med små barn. Skillnad från de flesta kattraser, Abyssinians föredrar verkligen att ha ägare som är hemma och inom synhåll så mycket som möjligt, och de verkar bli deprimerad om de ignoreras särskilt länge. Även om ganska hängiven och anbud, de är energiska klättrare och rambunctious lekkamrater, vilket är bra för en ung och aktiv familj.
Vissa kattraser för att undvika för ett barns hem inkluderar Cyrmic, Bombay, och den amerikanska korthår. Dessa är fortfarande fina raser, men deras reserverad natur kan göra att ett barns bästa knopp en hard sell.
Kom ihåg, du behöver inte gå till en katt uppfödare för att få en viss ras av katt. Cat adoptionsbyråer är fyllda med katter och kattungar som verkligen behöver ett hem, och den hjälpsamma människor volontärarbete på dessa härbärgen kan identifiera kattraser för dig.
KÄLLOR: Pugnetti, Gino. Simon och Schuster guide till katter. New York, New York: Simon och Schuster. 1983

Nödvändig utrustning för att köpa din första häst
Människan & His American Pit Bull Terrier
Tips för att läsa din hunds kroppsspråk
Fördelar med Homemade Pet Food för ditt husdjur Hälsa
7 frågor att ställa till hunduppfödare innan ett valp
Threading Teknik bort oönskat hår, skapar perfekta ögonbryn
Kitty Diskussion: Vet du vad din katt jamar betyder?
Fördelarna med kattgräs
Dog Training i Deland, Florida
De främsta skälen Det är bra att vara en MMA Enthusiast Del 2 av 2
Hur du lär ditt språk hund Logga

Leave a Reply