Bara naturlig Pet Herbal Defense Spray

Jag har alltid velat ha en hund men min man inte vill ha en. Så då och då håller jag mina vänner hund när jag får lust att vara barnvakt. Jag håller normalt honom för en match två veckor eller så. Den sista gången min Gud hund besökte mig vi gick till djuraffären för att handla några leksaker. Medan jag var på djuraffären, märkte jag en spray som är tänkt att hjälpa till att förhindra fästingar och loppor. Det kallades endast naturliga Pet Herbal Defense Spray. Jag köpte en liten flaska för $ 12 vilket inte är dåligt alls jämfört med Frontline och andra fästing och loppor produkt.
Den enda anledningen till att jag köpte Bara naturlig Pet Herbal Defense Spray var eftersom det påstås vara naturligt och jag allt om naturliga produkter. När vi kom hem jag sprutade min Gud hund med spray och var besviken på resultatet. Först av allt, sprang han bort från sprayen som om han var rädd för det. Jag tänkte att det måste ha varit lukten som störde honom eftersom det störde mig.En annan sak som var lite irriterande var sprayflaska själv. Den enda naturliga Pet Herbal Defense Sprayflaska sprutas överallt. Det fanns ingen att kontrollera vätskorna från att komma i min Gud hundar ögon och mun. Så jag var tvungen att börja spraya vätskan i mina händer och gnugga den på honom.
Den främsta anledningen till att jag köpte den enda naturliga Pet Herbal Defense Spray var eftersom när min Gud hund kommer att besöka, vi för alltid tar promenader och körs genom högt gräs. Jag hatar att vara ansvarig för fästingar och loppor så jag tänkte att jag kunde åtminstone försöka förhindra dem.
Även om den enda naturliga Pet Herbal Defense Spray stinker, det gör det verkligen fungerar. Jag har faktiskt sett det döda några fästingar och loppor. Så alla naturliga spray är effektivt det bara inte har den bästa luktar det.
Nu jag inte det faktum att den enda naturliga Pet Herbal Defense Spray varade inte hela dagen. Jag skulle sluta att behöva spraya min Gud hund i mitten av dagen, vilket var irriterande. Vi hade normalt att stoppa vad hade gjorde bara för att se till att han hela sprutades upp.
Om du råkar ha att göra med fästingar och loppor när det kommer till din hund, skulle jag rekommendera endast naturliga Pet Herbal Defense Spray. Om du använder det varje dag, är du säker på att undvika fästingar och loppor från att invadera ditt husdjur utrymme.

Pet Insurance Välj den bästa planen
Not Quite Tame ännu
Hedgehog Grunderna
Tips om hur att hålla din hund lycklig
Hjärtklaff Defekter hos hundar
Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Produkt granskning: Safari Dog Nail Trimmer
Rosa öga hos hundar
Hur att rengöra en häst Stall
5 skäl ska du inte ta din hund att arbeta
En översikt av Toy Dog Breed, den maltesiska

Leave a Reply