Bad katt beteende

Min katt har Dr Jekyll och Mr Hyde personligheter pågår från dag till dag. Han kan vara den mest kärleksfulla katten i världen efter mig runt huset och se till att alltid ha en plats bredvid mig, men vissa dagar han förvandlas till hans onda alter ego den demenssjuke Dr Kittlewinks jack ass katt, där han springer runt stora ögon bara söka efter nästa sak han kan komma in. Han är väldigt atletisk och kan hoppa på toppen av mitt kylskåp i en enda bunden, han klättrar dörrkarmar (ja inte bara hopp, men han håller på och klättrar). När detta händer är lite roligt eftersom jag känner att jag lever med en galen vilt djur i huset och det bara gör saker mer intressant, men hela handlingen snart förlorar sin charm och jag känner mig som ett offer från fåglar. Jag är för närvarande mitt i den terror som orsakas av omvandling, gör han idag snäva cirklar runt mig och jag är omgiven av ljudet av klorna greppar mattan för att hålla dragkraft.
När han först började göra detta jag trodde att det var för att han bara går igenom en bratty fas men snart märkt att när han skulle göra det han skulle vara låg på mat så kanske han inte försöker vara en idiot kanske var han bara försöker få min uppmärksamhet. Jag bestämde mig istället för att jaga honom runt med en kvast (jag aldrig gjorde det) att jag bara skulle kolla alla hans behov och ja han gjorde ett bra jobb med att utbilda mig. Så ända sedan den utbildning sjunkit in och jag lyckades programmerats hjärnan och jag har haft mycket mer beskedligare dagar men är den nostalgiska gamla dåre som jag är jag ibland dölja sin mat bara för att se befälhavaren på jobbet.
Känner du att din katt är dålig, agerar som en brat, eller har ett beteende problem?
Här är ett par saker du kanske vill leta efter när din katt agerar upp.
Kolla hans mat nivå och färskhet. Om det finns mat det kan ha suttit för länge och katten kan vägra att äta den.
Kolla hans vatten eller fräscha upp.
Markera kattlådan. Om kattlådan är för smutsig då din katt kommer inte att gå i det och detta kommer att orsaka honom till panik.
Om allt annat misslyckas bara ge honom lite kärlek och uppmärksamhet. Om han inte verkar vilja gosa bryta ut leksaker och leka med den lilla ungen.

Ta hand om din hund efter en nasal användning
Anoles som Husdjur: Vad du bör veta
Frågor att ställa när man köper en häst
Hur man håller Myror Av din katts matskål
Tips för vård av Aging Hundar
Tre Frågor om English Mastiff Behavior
Amerikanska Bandogge: Hundar kända som den tysta fredsbevarare
5 skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta
Koppel Aggression hos hundar
De 6 barnvänliga hundar
Top tips för Dog Agility Training

Leave a Reply