Aubrey Organics Gör en Natural Organic Schampo för hundar

Aubrey Organics har varit en av mina favorit märken av verkligt alla naturliga hygienprodukter under de senaste 10 åren. Jag tycker deras kvalitet för att vara nästan oöverträffad, och har använt en mängd av sina schampon, krämer, lotioner, etc. under åren.
Jag blev upprymd när jag fick veta att Aubrey Organics nu tillverkar en produkt för människans bästa vän! Det stämmer, de gör Organimals Organic Dog Shampoo!. När jag såg detta schampo, visste jag att det skulle vara lika ren och hög kvalitet en produkt som de produkter jag använt på min egen kropp. Och mitt djur är mycket speciell och viktig för mig, så om jag inte vill använda kemikalier på min egen kropp, varför skulle jag vilja använda dem på mitt husdjur?
Beskrivning
Organimals Organic Pet Shampoo är gjorda speciellt för hundar, och kommer i en vit plast 8 ounce flaska, med en mycket praktisk pump stil dispenser! Detta är den första hund schampo som jag har sett med denna bekväma stil topp.
Vad som gör detta schampo så speciell?
Om du är i naturliga produkter, och då menar jag verkligen alla naturliga produkter, kommer du att uppskatta vad Aubrey Organics har gjort med sina Organimals Organisk Pet Shampoo formel!
Jag har lärt mig den hårda vägen att det finns vissa produkter på marknaden som säger att de är naturliga, men de fortfarande innehålla vad jag anser vara kemiskt baserade ingredienser. En titt på vad som händer i detta Organimals schampo och även ett otränat öga skulle kunna berätta en stor skillnad.
Titta på ingredienserna: avjoniserat vatten, hydrolyserat sojaprotein (gjorda av organiskt, icke-GMO sojabönor), kokosolja, majsolja Tvål, extrakt av fänkål, humle, Balm-Mint, mistel, kamomill och Yarrow, Bitter mandelolja, Vanilj Olja, Pennyroyal olja, Aubrey s Konserveringsmedel (Citrus Seed Extract, vitamin A, C och E).
Kan du fatta det? Inga propyls, inga mineraloljor, inga parabener, och ingenting som jag skulle anse syntetisk! Även konserveringsmedlen är verkligen naturliga! Dessa typer av högkvalitativa naturliga produkter är, enligt min erfarenhet, lite svårt att hitta. Aubrey Organics måste gratuleras för att komma på en så bra produkt för hundar.
Bara för att det är naturligt betyder inte att det inte fungerar! Ibland naturliga tvål och schampo inte senare lika mycket som syntetiskt baserade alternativ, men detta är ett undantag. Det gör lödder snyggt, och det har en underbar frisk doft.
Vår lilla hund har lång vit päls, och det kan bli lite gul och tråkig ut, men detta schampo fungerar utmärkt att bleka den här typen av päls. Det lämnar pälsen pipiga rena utan att ta bort bort naturliga oljor, och den färska lukten varar i flera dagar efter hennes bad.
Lyckligtvis har vår pet inga hudåkommor, men baserat på ingredienserna, skulle jag antar detta schampo skulle vara trevligt att hundar med irriterad eller känslig hud. Många av ingredienserna är faktiskt bra för huden, och jag känner den höga kvaliteten på råvaror faktiskt kan avvärja eventuella hudproblem vår hund kan ha i framtiden.
Enligt Aubrey Organics de ingredienser Pennyroyal loppor och insekter, inte den naturliga baserade tvål inte torka ut huden, och kamomill, mynta och mandelolja lägga till stora doften av detta schampo.
The Aubrey Organics Organimals Organisk hund schampo också prissatt mycket attraktivt, detaljhandel för $ 8,48. Jag har betalat mycket mer än så för hund schampo som är inte alls lika ren och naturlig, och de som inte fungerar också. Endast undergång är att jag aldrig har sett denna produkt i lokala butiker måste det beställas på nätet. Ändå ett litet pris att betala för en mycket hög kvalitet. Och jag känner vår hund är värt det!

Allt om Seeing Eye Dogs: Hur de är utbildade
Giant Hundraser: Mastiffs, Newfoundlandshund, St Bernards och Great Pyrenees
Adoptera en katt i Waco, Texas
Bästa Häst Ras för nybörjare Rider
Hur berätta om din hund har ett sår?
Använd Hushållens Läkemedel för din katt och spara pengar, pengar, pengar
Tecken din katt är stressad
Uppmärksamhet Pooper Scoopers: Hur grön är du?
Några av de bästa utomhus Hundraser
Hur Inkubera och Hatch dina egna kycklingar
Silver Shark Faktablad

Leave a Reply