Att välja rätt katt för din familj

Kom ihåg att innan de antar du ny katt kan din nya husdjur leva till 15-20 år gamla. Försök att ärligt titta på dig själv och din familj. Är din livssituation lämpad för en långsiktig situation? Om du får en katt, kanske du vill att ens överväga att få två. De tenderar att underhålla varandra och hålla varandra sällskap.
Ekonomi
Finansiella överväganden är viktiga också. Ta hänsyn Bills konto veterinär, mat, skräp och leksaker. En uppskattning av katt vård är ungefär $ 500 per år.
Tid
Det finns också en viss del av din tid inblandade. Även om katter är ofta framställs som att själv underhållna, behöver de en stimulerande miljö för att förhindra tristess. Lonely katter visar sin stress genom att äta, repor problem, över-grooming, nedsmutsning och depression.
Katt Ålder
Alla älskar en bedårande, mjuk kattunge! Vem skulle inte? De är oemotståndlig. Ur kattungar synvinkel allt görs för dem att spela med. Garn är där för att dra i och bat på, är det viktigt att kattungen bevis ditt hus för att undvika skador på din nya vän.
Katt Utseende
Långhåriga katter kommer att kräva mer grooming och hår de fäller kommer att märkas. Kommer det stör dig? Men både långa och korthåriga katter skjul och njuta grooming.
Friska katter har blanka päls, ljusa ögon och rena öron och näsor. De är medvetna om sin omgivning.
Katt Kön
När katter kastrerade kön spelar ingen roll en hel del. Den enda stora skillnaden är att de manliga katter tenderar att växa sig större än honkatter.
Personlighet
Precis som människor kan katter vara blyga, vänlig, tyst, sång, eller oberoende. Kärleksfulla katter förväntar mycket uppmärksamhet. Katter som är mer oberoende justerar bättre att vara ensam.

Hedgehog Day är 2 februari!
Förälskad i en Chihuahua
Vissa fåglar kan dansa: Snowball och Alex få ner till Disco
Kollar Aquarium kemikalier
Vad är din katt säger till dig?
Den uppslupen Irländsk Setter
Identifiera och förebygga sjukdom Dog Hjärtmask
Vad du ska göra när din hund är i värme
Barack Obama illgärningar amerikanska hundar
Midwest Tyst Time Naturlig Pet Bed recension
En hyllning till Abby

Leave a Reply