Att hitta en herrelös hund: Vad alla behöver veta

Det finns många herrelösa hundar i USA och över hela resten av världen. Vad gör du om du råkar hitta en herrelös hund? Tja, det finns flera saker som den här artikeln kommer att förklara att varje person behöver veta innan du plocka upp en herrelös hund. Herrelösa hundar är oförutsägbara flesta gånger. Det är därför du aldrig ska lita på någon herrelösa du hittar. Du har ingen aning om vad den här hunden har gått igenom. Om hunden missbrukas, är chansen att du kan få biten om inte är försiktig. Du bör ha ett koppel med dig, om du har möjlighet att lägga den runt hundens hals utan problem.
För hundar som kör runt och kommer inte låta dig fånga dem, bör du inte försöka fånga den. Ring Humane Society eller djur kontroll att rapportera herrelös hund. Jag vet att det finns många människor mot att ringa djur kontroll på grund av det faktum att de avliva sina räddade hundar efter en viss tid, men du skulle ta hunden från gatorna och hindra det från att träffas av en bil och lidande eller ännu värre, hindrar det från potentiellt bita någon. Om hunden kommer fram till dig och verkar trevlig, bör du ta den till en veterinär klinik först för att se om hunden har ett mikrochip implanterad. Om han / hon gör, kommer kliniken anmäla mikrochip bolaget och bolaget meddelar ägaren att deras hund har hittats. Innan du plockar hunden, bör du vara försiktig, eftersom hunden kan ha fästingar, loppor, tarmparasiter, osv Detta är saker som du inte vill ta hem till din hund.
Om du har en hund hemma, bör du hålla din hund isolerad från herrelösa. Som nämnts tidigare, glider är oförutsägbar och vissa kan även ha rabiesvirus. Din hund och herrelösa får inte överens heller och det sista du vill ha är en herrelös hund attackerar din hund. Dessutom, när du försöker fånga en herrelös som är nära en trafikerad väg, närma er inte förrän alla bilar har försvunnit. Du kan skrämma hunden i upptagen väg och han / hon kan påkörd av en bil. Kom bara ihåg att inte alla herrelösa hundar kan fångas och sparas. När du gör fånga en herrelös, ta råd från denna artikel. Du bör också lägga skyltar upp nära det område där den herrelösa hunden hittades. Om ingen hävdar hunden, antingen du kan ta fullt ansvar och omsorg om hunden eller ta den till en räddning härbärge (givet att de inte redan fulla).

Att handskas lyckligt med din Chewing valp
Hur du lär ditt språk hund Logga
Platy Faktablad
Djur kan känna en jordbävning
Ta reda på om ditt husdjur Doctor är rätt för din hund
Pet Sugar Gliders är lekfulla och roliga husdjur
Har du den dummaste hund?
Vattnets hårdhet i ditt akvarium
The Joy of saltvattensakvarier
Allt om rasen: Elo
Anledningar till varför du bör inte ta din hund att arbeta med dig

Leave a Reply