Att handskas med förvildade katter och förvildade kolonier Cat

Om sex år sedan flyttade mina föräldrar och jag in i mitt nya förorts hem. Tja, det var inte ny, ett äldre par som används för att leva i det före oss. De båda flyttade för att bo i Florida, men det är bortom punkten. När jag flyttade hit fanns ett enda svart och vit katt. Vi döpte honom Tom, jag kan inte riktigt säga varför eftersom jag var bara ett barn på den tiden.
Tja, uppenbarligen Tom träffade ett par kvinnliga katter och vi så småningom hade flera dussin av Toms barn springa omkring. Det är då vi började få problem, eftersom vi inte kunde få nära de yngre katter inte heller kunde vi tämja dem att komma nära dem så att vi kunde fånga dem. Och därmed började vi att ha vår egen vilda katt koloni på vår bakgård.
Jag började leta efter lösningar till våra vilda katt koloni problem. Vi hade uppemot 50 katter som springer runt vår gård för två år sedan. När folk säger att få dina katter kastrerade och kastrerade, bör du lyssna. Jag lyckades till slut hitta en lösning som fungerade mycket bättre än att försöka fånga en och ta den till den lokala djurhemmet.
Lösningen på att minska mängden förvildade katter på min bakgård var faktiskt ganska enkelt. En lokal ideell organisation erbjuds en Trap-Kastrat-Release-programmet. Vad skulle ske är att vi skulle fånga katterna, ta dem till vara kastrerade och kastrerade och släpp sedan tillbaka dem i vår bakgård.
Teorin kring TNR (Trap-Kastrat-Release) program är att ta bort en katt från en vilda katt koloni endast lämnar hål som ska fyllas med antingen nyfödda katter eller andra roaming förvildade katter. När du tar bort möjligheten för katter att reproducera, då de börjar sakta att minska i befolkningen som de gamla. Fastställande katten och sedan återvänder till den vilda katten kolonin tillåter katten att stanna kvar i den platsen och stoppa andra katter från att gå med i vilda katten kolonin.
Det har varit ungefär två år sedan vi började och efter att få cirka 35 katter kastrerade och kastrerade, vi har färre katter och mindre slagsmål katt. Den vilda katten kolonin har sakta minskat i befolkningen och vad mer är att katterna faktiskt blivit mer vänlig mot människor. Det har varit några nya förvildade katter och jag är nöjd med allt det hårda arbete som min familj tas i att minska antalet katter i vår bakgård.

Min älskade hund Boomer
Hur man förbereder ditt hem för en valp
Kaytee total komfort Sängkläder: dammfri och miljövänligt Pet Bedding
Platt-Coated Retrievers: En svansviftande Breed
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Hjärtsvikt i Cats
Internutbildning din nya valp
Giftiga ormar i Texas
Not Quite Tame ännu
Tips för att dekorera en fisk akvarium
Fördelar och nackdelar med att äga portugisiska Water Dogs

Leave a Reply