Att handskas lyckligt med din Chewing valp

Tugga är en naturlig del av att vara en valp (precis som det är en naturlig del av att vara ett barn). Du kommer inte att kunna stoppa valpen från att tugga, och man inte vill. Det är en viktig aspekt av hans sund utveckling.
Precis som barn, valpar tugga när tänder, och precis som barn, kan du hjälpa din valp genom tandsprickning genom att frysa en tuggleksak speciellt gjorda för detta ändamål. Frysta hela morötter gör också bra tuggleksaker för barnsjukdomar valpar.
Var noga med att ge gott om lämpliga leksaker för valpen att tugga på. Gör en stor show för att ge dessa leksaker till din valp och hålla dem i en speciell plats nära hans andra tillhörigheter (säng, mat och vatten rätter). Beröm honom extravagant för att tugga på sina egna saker. Dessa få enkla, positiva steg kan vara allt som behövs för att förhindra att din valp från att någonsin börja tugga på dina tillhörigheter. Om valpen inte tugga på något som tillhör dig, berätta Nej! ordentligt. Ta bort objekt och ge honom en tugga leksak att leka med.
Men bara i fall är det en mycket bra idé att valp-bevis ditt hem genom att säkra farliga och värdefulla föremål. Precis som med en baby, se dina rengöringsmateriel bakom låsta dörrar. Säkra dina nätsladdar utom räckhåll. Se till något som kan sväljas ställs undan. Håll dina skor i din garderob med stängd dörr, och så vidare.
Crate träna din valp så att han inte kommer att tugga på saker i din frånvaro av tristess. Har ett par av hans favorit leksaker i lådan när han tillbringar tid i den. Rotera leksaker från tid till annan så han kommer inte att bli uttråkad med dem.
Du kan välja att använda aversiva åtgärder (utöver positiv förstärkning) för att förhindra valpen från att tugga på vissa saker, som bordsben, soffor och andra fasta föremål. Du kan köpa sprayer som smakar illa att använda för detta ändamål. Bitter Apple spray är förmodligen den mest kända av dessa produkter. Var noga med att följa alla instruktioner på förpackningen för att undvika skador på ägodelar själv!
För mer information om hundträning och beteende, kan du njuta av: Hundarnas Separationsångest: Vad är det? Vad kan du göra?

Att behandla Parvo virus i din valp
Amerikanska Blue Gascon Hound: Specialiserade jakthund
Översyn av Porträtt Dog Art
Nackdelar med att ta din hund att arbeta
Är din fågel Uttråkad?
Skaffa en ben från Growling hundens mun med denna teknik
Virka Mönster: Leksaker för husdjur
Borta Ferret Crazy
Post-apokalyps Dog Följeslagare: Att välja rätt ras
Urininkontinens hos hundar
Våra Händer Rita en hälsosam Pet

Leave a Reply