Att hålla och underhålla Goldfish

Guldfisk skapa en lugn atmosfär och kan förbättra alla rum i huset. De kräver väldigt lite underhåll. Att hålla guldfisk är ett enkelt, prisvärt och givande hobby.
Till att börja denna livsstil, måste du först avgöra hur mycket tid och pengar du är villig att begå. Om du inte vill spendera alltför mycket, kan du få en skål istället för ett akvarium tank. En skål är billigare men en tank har många fördelar. En tank använder ett filter och inte behöver rengöras så ofta. Det ger också din fisk med mer utrymme att leva och växa. En skål är mindre och måste rengöras så ofta som möjligt. Det kan också behöva en luftpump, för att hindra vattnet från att bli stillastående och att förse fisken med massor av syre. En skål ska fyllas med vatten, något mer än halvvägs för att säkerställa maximal yta.
När du rengör en skål eller behållare, bör du sätta din fisk i en behållare nära i storlek till sin nuvarande livsmiljö. Om du väljer att lägga din fisk i enskilda påsar, se till att hålla dem borta från ett fönster eller plan yta där de kan rulla (se Hitta Nemo). Skölj noga men inte använda tvål eller blekmedel. Skölj grus innan den läggs till skålen. När du byter du fiska från skål till skål, se till att vattnet i båda är nära i temperatur. Dessutom bör vatten från den gamla skålen sättas till ny skål att inte chock din fisk.
Fisk bör placeras i ett område med tillgång till solljus. Temperaturen hos vattnet bör aldrig överstiga rumstemperatur. En fisk behöver också grus för att skapa en miljö som kan upprätthålla liv avfall eliminera bakterier. En anläggning (verkliga eller syntetiska) är också bra för hälsan hos din fisk. Växter ger skydd och visuell stimulans för dina fiskar. Om anläggningen är verkligt, det hjälper att hålla din skål eller tank ren och ger fisken mer syre.
Fiskarna skall ges dagligen. De bör ges så mycket som de kan äta i en minut. Automater är tillgängliga om du är borta från din fisk. De håller oftast flera dagar.
När du är redo att lägga till mer fisk till ditt akvarium, se till att forskningen den specifika rasen. Vissa raser är inte lika motståndskraftig som guldfiskar och kan behöva en mer specifik miljö.

Skramlande Beteende hos fåglar: vad som orsakar det, hur man undviker det
Den Hatchetfish: en fisk med vingar
Land Dream Home
Hur man tar bort fästingar från hundens hud
Kan du hjälpa till att identifiera Patrick?
Topp Shelters och naturreservat katt i San Fernando Valley Area i Los Angeles, Kalifornien
Hur man kan föra din första Kitten Hem
Har ditt husdjur allergier?
Brittany Spaniel Dog Breed
Tillbehör du behöver när du adoptera en katt
Chug Hundar

Leave a Reply