Att hålla en valp från att tugga oönskade objekt

Jag har lärt mig att när valpar tuggar de oftast är uttråkad eller barnsjukdomar. Detta är ett naturligt beteende, men kan riktas på ett sätt som inte förstör dina älskade objekt.
För att hålla en valp från att tugga saker som är mest kära du kommer att kräva en kontrollerad miljö. Jag har funnit att om objekten inte är tillgängliga att de inte kommer att vara i fara för förstörelse. Jag kommer att ge dig flera tips som hjälper dig att ge din valp en glad hälsosamt sätt att tugga och motverka oönskat beteende.
Först måste du se till att du är närvarande när valpen är i ett område som har tillgång till objekt som du inte vill förstörda. Detta är den kontrollerad miljö jag talade om. Lämna inte din valp ensam om du inte kan kontrollera vad de kommer att tugga på.
Andra du behöver alltid ge ett objekt som är lämpligt för dem att tugga. De flesta livsmedelsbutiker och djuraffärer bära dessa poster. Du bör överväga att ha flera objekt för dem att tugga på. Jag har hittat de flesta valpar som objekt som gör buller eller smaka bra. Var medveten om saker som de kan svälja lätt dessa objekt kommer att orsaka dödlig utgång. Använd inte objekt som lätt kan rivas isär eftersom de tenderar att svälja bitar. Tro mig du inte vill ha en oönskad veterinär faktura eller skada valp. Bollar och speciella rep avsedda för djur är oftast en stor hit så länge din valp inte kan förstöra den och svälja bitarna.
Tredje man bör utöva din valp ofta kommer detta enbart att avskräcka oönskade beteende. En valp som är ensam eller uttråkad kommer tugga på väggar, dörrar och alla de objekt som du älskar så mycket. En glad utövas valp kommer inte tugga så ofta, särskilt om du ger något för dem att tugga på.
Fjärde ihåg att valpar upp till ett år gamla kommer att tandsprickning, så de tuggar ge känslan av befrielse från sina nya tänder kommer in Att veta detta hjälper dig att förstå varför de tuggar. Kunskap är makt så med denna kunskap kan du ge olika objekt för dem att tugga på. Att hålla oönskade objekt utom räckhåll är det bästa avskräckande.
Vi som ägare har en tendens att inte betala så mycket uppmärksamhet till våra valpar när de kommer ut ur den söta scenen, är detta förmodligen nummer 1 orsaken valpar tugga oftare än de borde. Det är naturligt för valpar att tugga eftersom de börjar att få sina nya tänder i detta är mycket obehagligt, så de använder tugga för att lindra smärta i samband med tandsprickning. Jag har funnit att de flesta valpar kommer att vara mer destruktivt än vanligt om de lämnas ensamma eller inte får den motion de behöver. Att veta detta enbart kommer att hjälpa dig att fatta kloka beslut om valpens tendens att tugga. Kom bara ihåg att tugga stadiet inte för evigt så håll en stel överläpp och göra allt i din makt för att ge en kontrollerad miljö. Denna etapp kommer vanligtvis pågå från 6 månader till ett år då du kommer fortfarande att ha många års glädje med din älskade familjemedlem.

Tillhandahålla vatten för dina hästar under sommaren
Tips för att köpa billiga, begagnade akvarier eller akvarium
Spara pengar med bra service till Banfield Animal Hospital i Sterling, VA
De bästa Dog Training Produkter
Allt om rasen: Svart Mouth Cur
Döda Inga Shelters Hjälp eller Hurt Pet Befolkning Issue?
Hur man korrekt Mät och Montera en hästtäcke
Fyra enkla sätt att förstöra en hund
Hur man gör Hemgjort Hamster leksaker
Den uppslupen Irländsk Setter
Chinchillor Gör Mjuka Fuzzy husdjur

Leave a Reply