Att hålla en Cobalt Blue Tarantula som husdjur

Att hålla en tarantula spindel som husdjur är inte särskilt vanligt. Mycket få människor vågar hålla en som husdjur bara för att de är rädda för att det kan komma ut och bita dem. Men att hålla en tarantula som husdjur kan vara en mycket ovanlig upplevelse att äga andra vanliga husdjur såsom hundar eller katter. Det finns olika arter av fågelspindlar du kan hålla som husdjur. Så om du skulle vilja äga en, måste du bedöma noggrant och bestämma vilka arter av tarantula passar din smak. I denna artikel kommer vi att diskutera egenskaper en blå tarantula som hjälper dig att avgöra om du kan hålla det som ett husdjur.
En koboltblå tarantula har en blå och glänsande päls som inte kan undgå din uppmärksamhet. Det är en av de vackraste och mest iögonfallande fågelspindlar runt. Det är främst i Burma, Thailand, Malaysia och Singapore. Fågelspindlar har distinkta personligheter och beteenden. De är kända för sin aggression, men en koboltblå en är mycket mer aggressiv. Det är anledningen till att experter avråder äga en koboltblå en om du inte har någon erfarenhet av fågelspindlar eller ens spindlar.
Koboltblå fågelspindlar är inte mycket stora spindlar, som mest har de 4 till 5 span tum ben. De är äventyrlig så de gillar att låna på olika ytor. Därför måste du ha ett bra lager av substrat inuti glaset tanken. Man fågelspindlar är mindre än de kvinnliga, men kvinnliga fågelspindlar lever mycket längre än män.
En blå tarantula är känt för att vara extremt snabb. Om det kommer ut från sin tank, är det ofta mycket svårt att hitta och fånga den. Plus att du inte kan bedöma dess temperament genom att bara titta på den. Det kan tyckas lugn och samlad medan det i själva verket kan vara arg och väntar på att slå så du måste vara försiktig när du hanterar den.
En koboltblå tarantula har inte urticating hårstrån som används av flera arter av spindlar som försvar. Dessa hårstrån är kända för att orsaka allergiska reaktioner till människor. Istället kobolt blå vänta bara på rätt tillfälle att bita och spruta deras gift i kroppen. Dessa biter kan vara farligt, smärtsamt och helt säkert kommer att orsaka en allergisk reaktion.
Så denna art av fågelspindlar är tillräckligt för att hålla dig på tårna hela tiden. Det är snabbt och fick en oförutsägbar personlighet så att du har din del av bekymmer. Att inte tala om bett och allergiska reaktioner. Så om du vill hålla en utmanande husdjur är koboltblå tarantula nära toppen av listan.

Allt om rasen: Basenji
Portugisisk Vattenhund
Hur man sparar en okläckta Anka och höja en ankungen
Att föra Bunny Hem: En guide till Bunny boende alternativ
Aubrey Organics Gör en Natural Organic Schampo för hundar
Tips för att spara pengar på Pet Foods När din Arbetslösa
Pet Cats – Vad gör dem så speciella?
Hur man gör Hemgjort Hamster leksaker
Animal Empathy Kurser: Obligatorisk i skolorna?
Vår räddningshundar
Hur du kan hjälpa din hund ångest

Leave a Reply