Att föra Bunny Hem: En guide till Bunny boende alternativ

Min yngsta dotter är en sann djurvän. Hon försöker hela tiden tala oss till att få henne en häst. Men när man står inför det faktum att vi lever i en beachside gemenskap med väldigt lite mark att skona hon ryggar ner lite. Grunderna för en häst blir grunder för en hund. När man står inför verkligheten i en ÖPPEN varvet och en mycket upptagen gata nära, backar hon ner. Hela vägen ner till kaninen som blev hennes julklapp. Det måste vara en kanin, eftersom vi redan har fisk, hamstrar och två katter.
Kaninen julklapp kom med tårfyllda löftet att om vi bara fick henne en kanin hon aldrig skulle be om en annan sällskapsdjur igen. Ja, just det! När man överväger detta erbjudande jag gjorde lite forskning. Jag pratade med några andra föräldrar med kaninen husdjur, surfat nätet, talade till djuraffären arbetarna och checkas ut några biblioteksböcker. Som alla föräldrar vet när man köper ett husdjur för ditt barn du verkligen köper ett husdjur för dig själv. Det tog inte mig lång tid att inse att en kanin är ett långsiktigt åtagande eftersom de flesta kaniner lever i ca tio år!
Jag fick reda på att kaniner är lyckligast om de kan leva inne i ditt hus med dig, som en del av din familj. Kaniner är inte glada i en utomhus kaninbur, och de flesta burar är för små för dem. Kaniner ska ha gott om utrymme att köra. Lyckligtvis har vi en övervåningen däck fylld med färska växande örter där lilla killen gillar att träna och utlösa förödelse på min trädgård. Jag har lärt mig att lyfta några örter jag inte vill att han ska mumsa på väg upp högt. Jag hörde, mer än en gång att vissa kaniner med bor gratis i huset. Jag ansåg inte detta som ett alternativ för oss. Städa upp efter barnen är tillräckligt med arbete. Men vi hittade ett trevligt alternativ. Vi använde några naturliga trä hyllor som redan var i min dotters rum och lagt till några dörrar, två trappor och vissa trådnät som hönsnät. Vi lade matskålar, en vattenflaska, hö, en låda och några leksaker. Vi lämnade ett hörn av de bifogade hyllorna eftersom kaniner behöver något att dölja och vila i. Du kan också använda en kanin tält eller kartong. Vi hade tillräckligt med hönsnät kvar att göra en cirkulär lekhage så barnen kan ta kaninen med dem när de spelar utanför.
Om du bestämmer dig för att låta din kanin springa fritt i huset, måste du ta några försiktighetsåtgärder, alla sladdar måste täckas eller utom räckhåll, bör du ta bort alla giftiga växter, bör det inte finnas några djur eller barn som kan skada dem och inget sätt att komma ut. Vissa kaniner lever i ett enda kanin proofed rum, och några bor i en övning penna och låt ut för motion. En av familjerna jag talade med använde en valp penna typ övning som sin kanin sovrum eller hemmabas i stället för en bur. Pennan ger kaninen gott om plats att sträcka ut och lämnar tillräckligt med utrymme för alla sina bunny nödvändigheter.
Nu när vi har kaninen alla bekväm i sitt nya hem har vi bara lista ut vad man ska göra med honom!

Är Omega Paws En av de bästa Lådor kattsand tillgänglig?
Hund och katt vård: Att bli av loppor naturligt
Hur du tränar din katt att inte stjäla och inte skrapa Möbler
Min erfarenhet Äga en albinoråtta
Lätt hundbur Träningstips
Hundarnas Halloween: Säker Engagera din hund i en Halloween fest
Top Jakt Hundraser
Varför Fido är bättre kvar hemma
Identifiera och förebygga sjukdom Dog Hjärtmask
En titt på en arbetsgrupp Horse Farm
Ställ in den gratis … (Att handskas med andra serie del IV)

Leave a Reply